icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Adverteren is ontzettend moeilijk, of toch niet?

Hi beste lezer,

Ben jij al aan het adverteren? Of vind je het nog een lastig onderwerp, denk je dat het te duur is voor jouw business of brand je jouw vingers er liever niet aan?

Adverteren is geweldig. 🤩 Vooral voor de kleinere ondernemers biedt het veel kansen om jezelf bij een nieuwe doelgroep aan te bieden. Elke vijver, elk netwerk, elke klantenkring van een ondernemer droogt op een gegeven moment op. Je bent op zoek naar nieuwe klanten. Waar vind je die?

Je kunt meer gaan plaatsen op social media, gratis challenges gaan doen of aan de gang met je SEO, maar dit is groeien op de lange termijn. Natuurlijk ga je groeien en langzaamaan nieuwe mensen aantrekken, maar gaat het je niet snel genoeg? Dan is adverteren een optie.

En het is helemaal niet zo dat je gelijk bakken met geld moet investeren om er iets uit te halen. Integendeel! Voor vier tientjes kun je je gratis weggever al leuk bij jouw doelgroep wegzetten en via een automatische e-mailflow ze naar de aankoop toeleiden.

Voor een paar euro per dag kun je al naamsbekendheid creëren voor je webshop en via retargeting advertenties mensen opnieuw aanspreken om nu wel een aankoop te doen.

Kortom, social advertising biedt genoeg kansen. Maar hoe pak je dit aan? 👇🏼

Er is genoeg gratis te vinden over hoe je je allereerste advertentie instelt. En heel eerlijk? Alle begin is moeilijk, maar als je de allereerste euro maar investeert. Zo leer je om om te gaan met je advertentiebudget. Hoe werkt het nou? Welke cijfers krijg je van het systeem terug?

Vind je het teveel werk of te moeilijk? Dan kun je het altijd nog uitbesteden. Maar weet hoe het eruit ziet en wat je ermee kan, zodat je de persoon aan wie je het uitbesteedt ook beter kan sturen. Als het allemaal abracadabra voor je is, dan kan diegene jou zomaar wat aanpraten. En dat wil je niet!

Ga dus eerst zelf op ontdekkingstocht en kijk dan naar externe hulpmiddelen.

Heb je vragen over social advertising? Stuur me een email op info@xoxomarketing.nl of stel je vraag in de gratis besloten Facebook Community en ik help je graag!

XoXo Manuela

 

 

Wil jij de volgende Marketing Gossip ook ontvangen? Schrijf je hier in voor de wekelijkse Marketing Gossip!