fbpx
icoon telefoon icoon e-mail icoon facebook icoon instagram icoon linkedin

Beauty

Dit betekent beauty bij XoXo

De wereld als beauty ondernemer is erg dynamisch en er is veel concurrentie. Of je nu je eigen cosmeticamerk hebt of je eigen beauty salon, je moet uitgaan van je eigen kracht. Er bestaat geen concurrentie als jij bij je eigen verhaal blijft en je marketing hierop aanpast. Jouw verhaal is uniek! Maak jouw verhaal en visie onderdeel van je marketing en branding en concurrentie maakt geen deel meer uit van jouw vocabulaire. Leer slim om te gaan met jouw verhaal en marketing slim in te zetten om zo jouw ideale klant aan te trekken!

Laat mij je helpen

Laat mij je helpen om jouw merk of beauty salon goed in de markt neer te zetten! Samen gaan we aan de slag met jouw strategie en passen we jouw boodschap aan op jouw ideale klant: degene waar je jouw bedrijf voor bent gestart. Wie wil jij helpen en wáárom wil jij diegene helpen? Dit is het startpunt van jouw boodschap. Laten we dit samen vorm geven en een ijzersterk marketing fundament neerzetten om zo een consistente stroom aan klanten te genereren!

“Strategietraject: voor een ijzersterke marketingfundering”

“Strategiesessie: een snelle basis om op uit te bouwen”

Help mij!

Onze diensten:

  • Strategie
  • Nieuwsbrieven
  • Sales Funnel
  • Smartphonefotografie
  • Blogs Schrijven
  • Website teksten
  • Social media beheren
  • Social media advertising
Neem contact op

Zij gingen je voor

Mirjam en Renske van Postertime

Manuela heeft ons bij de start-up van onze webshop PosterTime goed geholpen. Er is veel mogelijk via veel verschillende social media kanalen. We vonden het lastig om hierin de juiste keuzes te maken. Manuela kon ons met haar frisse blik hier goed in adviseren. Manuela is een fijn iemand om mee samen te werken. Betrouwbaar, altijd vriendelijk, vrolijk en deskundig. En als ze iets niet weet zoekt ze het uit en komt ze er netjes op terug. Onze samenwerking is al even geleden afgelopen, maar nog steeds krijgen we af en toe een berichtje met een tip of een persoonlijke reactie op een post op Instagram. Dat zegt wel iets over Manuela. We kijken dan ook met plezier terug op onze samenwerking

Fleur van Vind je Huidtherapeut

Ik deed maar wat op het gebied van marketing en ik wist dat het veel beter kon, vandaar dat ik het strategietraject met Manuela ben aangegaan. Ik weet nu veel meer over online marketing en ik heb echt het idee dat ik weet wat ik doe en hoe ik kan inspelen op dingen die goed gaan. Qua resultaten heb ik meer websitebezoekers en meer boekingen weten te realiseren! Als ik zelf was blijven aanklungelen dan had ik daar misschien nog wel jaren langer over gedaan. De investering in het traject was het dan ook meer dan waard voor mij!

Sandra van Houvast Winst & Cijfers

Ik wist echt niets van marketing, maar ik wilde wel heel graag zichtbaar zijn en klanten aantrekken via mijn marketing. Ik wilde graag met Manuela werken, omdat ik zelf ook voor beauty & lifestyle ondernemers werk als winstadviseur en daarom wist ik zeker dat zij zich goed in mijn doelgroep kon inleven. Ze nam me alles uit de handen en dat was heerlijk! Het heeft ons ook meer websitebezoeken opgeleverd van onze ideale klant en de aanvragen stromen nu dan ook binnen!

Joanne Vogelenzang van Rawa Secrets

Wij zijn onwijs blij met de samenwerking omdat het ons veel tijd heeft bespaard en veel focus heeft opgeleverd. We weten nu echt waar we de energie in moeten steken en waar het meeste uitkomt. Vooral het adverteren heeft hele mooie resultaten voor ons opgeleverd waar we echt verbaasd over waren! Manuela is een fijne sparringspartner en luistert goed. Ze is echt een harde werker en denkt goed met je mee. Dat is dan ook een van de redenen dat we nu nog steeds met haar samenwerken!