fbpx
icoon telefoon icoon e-mail icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Beauty Ondernemers Mastermind

Elkaar helpen groeien

Ben je het zat om het alleen te doen? En heb je behoefte aan herkenning, begeleiding en brainstormen met ondernemers die werken in dezelfde branche als jij? Kom bij de Beauty Ondernemers Mastermind! Een mastermind van maximaal 10 beauty ondernemers zoals beauty specialisten, huidtherapeuten, kappers en meer die allemaal willen groeien met hun bedrijf.

 

Plan een call in

Wil jij groeien met je beauty bedrijf?

Heb jij je eigen salon met personeel of een zaak aan huis? Mis je het sparren met collega’s, de tijd om aan je bedrijf te werken, maar heb je wel de drive en de passie om te groeien? Word onderdeel van de Beauty Ondernemers Mastermind en werk zes maanden lang elke maand aan je bedrijf tijdens de Mastermind Sessies.

De komende zes maanden is er elke maand een Mastermind Sessie waarbij we als groep bij elkaar samen komen. De sessies worden geleid door marketingexpert Manuela Warnar die inspeelt op de vraagstukken van de groep, maar vooral zorgt dat de fundering van ieders bedrijf stevig staat. De beautybranche is de leukste branche die er bestaat, maar ook een hele competitieve branche. Naast passie voor het vak is een gedegen strategie en slimme keuzes maken essentieel om te groeien en de vruchten ervan te plukken.

Met deze Beauty Ondernemers Mastermind leer je niet alleen van Manuela, maar ook van elkaar. Zie het als een denktank die met je meedenkt, je inspireert en je aanzet tot actie.

Ben jij klaar met gewoon maar wat doen? 

 

 

 

Plan een call in

Voor wie is deze Beauty Ondernemers Mastermind?

 

Deze Mastermind is voor alle beauty ondernemers die de ambitie hebben om te groeien naar een jaaromzet van € 100.000,- tot € 500.000,- , maar niet weten hoé. Ze missen de tijd, energie en ideeën om vorm te geven aan die groei en missen het ouderwets sparren met collega’s. Vooral in deze tijd na twee harde lockdowns is het gemis aan gesprekken met collega’s groot en de mogelijkheid om je te inspireren door anderen klein.

 

Dit is voor de beauty ondernemers die:

– verder willen groeien als mens en met hun business en een sterke groeimindset hebben;

– hun weg weten op social media en niet bang zijn om zichzelf te laten zien;

– denken in kansen en die met beide handen aan willen grijpen;

– positief in hun business staan en keihard willen knallen om elke maand een stapje beter, sneller en strategischer te worden.

 

Binnenkort start de volgende ronde en gaan we samen werken aan jouw groei!

 

 

Plan een call in

Deze Mastermind wordt geleid door

Manuela Warnar

De Mastermind Sessies worden geleid door marketingexpert Manuela Warnar. Manuela ken je misschien wel als vaste columniste van de vakbladen zoals De Beauty Professional en Top Hair. Zij heeft veel ervaring in de beautybranche en heeft voor bekende namen gewerkt zoals Oolaboo, Basic Cosmetics, Beauty Days en Slow Beauty Group. Misschien heb je weleens een workshop of training van haar gevolgd bij het merk dat je voert of tijdens een event. Manuela kent de beautybranche als geen ander en heeft veel beauty ondernemers mogen helpen met hun marketing. Door deze specialisatie in de beautybranche is Manuela de ideale gespreksleider en sparringpartner voor deze Beauty Ondernemers Mastermind.

Welke onderwerpen passeren de mastermind?

Hieronder een aantal onderwerpen die de revue kunnen gaan passeren. Er zijn talloze onderwerpen binnen de marketing (en daarbuiten) die ter sprake kunnen komen afhankelijk van de groep en de ondernemers.

 

Wat kun je verwachten?

Deze Beauty Ondernemers Mastermind is erop gericht om jou te laten groeien met je salon of praktijk en als ondernemer. Gun jezelf dat vaste moment in de maand om echt te werken aan je salon, spar met je collega’s over specifieke zaken en kom tot nieuwe inzichten en inspiratie. Samen gaan we voor een recordomzet!

Praktische informatie

De Beauty Ondernemers Mastermind is een zes maanden durend traject waarbij we maandelijks bijeen komen. De Mastermind dagen worden in overleg met de groep en de locatie ingepland.

De Mastermind Sessies starten om 10:00 uur en duren tot 15:00 uur en worden gehouden op de gloednieuwe groene locatie Green Ann in Nijkerkerveen. Een prachtige groene inspirerende plek in het midden van het land met volop gratis parkeergelegenheid en ook goed bereikbaar met het OV.

Manuela is een fijn persoon om mee te werken! We maken mooie stappen met mijn bedrijf en dat is mede dankzij Manuela. Ze reageert altijd super snel en zorgt ervoor dat de plannen duidelijk zijn voor iedereen. Kortom, ik ben erg tevreden!!
Vivian Heemskerk - VIVE Huidtherapie
Ik deed maar wat op het gebied van marketing en ik wist dat het veel beter kon, vandaar dat ik een samenwerking met Manuela ben aangegaan. Ik weet nu veel meer over online marketing en ik heb echt het idee dat ik weet wat ik doe en hoe ik kan inspelen op dingen die goed gaan. Qua resultaten heb ik meer websitebezoekers en meer boekingen weten te realiseren! Als ik zelf was blijven aanklungelen dan had ik daar misschien nog wel jaren langer over gedaan. De investering in het traject was het dan ook meer dan waard voor mij!
Fleur Dwars - Vind je Huidtherapeut
Manuela heeft mij geholpen om mijn website teksten te redigeren. Het is heel ‘eigen’ gebleven maar heel krachtig in woorden omschreven. Dat heeft ze heel goed gedaan! Manuela heeft mij verder ook nog waardevolle tips gegeven voor de marketing van mijn bedrijf. Ik kan je haar zeker aanbevelen, en ze is ook heel lief. Thanks!
Giolina Braun - GB Hair & Makeup
Plan een call in

De Beauty Ondernemers Mastermind is inclusief:

Plan een call in