fbpx
icoon telefoon icoon e-mail icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Beauty Ondernemers Mastermind voor meer groei en meer klanten

Elkáár helpen groeien

Ben je het zat om het alleen te doen? En heb je behoefte aan herkenning, begeleiding en brainstormen met ondernemers die werken in dezelfde branche als jij? Wil meer klanten en een volle agenda? Kom bij de Beauty Ondernemers Mastermind! Een mastermind van 10 beauty ondernemers zoals schoonheidsspecialisten, huidtherapeuten, PMU, kappers en meer die allemaal willen groeien met hun salon.

 

Ga naar de wachtlijst

Wil jij groeien met je salon of beauty bedrijf?

Heb jij je eigen salon met personeel of een zaak aan huis? Mis je het sparren met collega’s, de tijd om aan je salon te werken, maar heb je wel de drive en de passie om te groeien? Wil je meer klanten in de salon? Word onderdeel van de Beauty Ondernemers Mastermind en werk drie maanden lang elke maand aan je salon tijdens de Mastermind Sessies.

De komende drie maanden is er elke maand een Mastermind Sessie waarbij we als groep bij elkaar samen komen. De sessies worden geleid door marketingexpert Manuela Warnar die inspeelt op de vraagstukken van de groep, maar vooral zorgt dat de fundering van ieders salon stevig staat. De beauty branche is de leukste branche die er bestaat, maar ook een hele competitieve branche. Naast passie voor het vak is een gedegen marketingstrategie en slimme keuzes maken essentieel om te groeien en de vruchten ervan te plukken.

Met deze Beauty Ondernemers Mastermind leer je niet alleen van Manuela, maar ook van elkaar. Zie het als een safe space/denktank die met je meedenkt, je inspireert en je aanzet tot actie!

Ben jij klaar met gewoon maar wat doen? Het is tijd voor meer klanten in de salon.

 

 

 

Zet jezelf op de wachtlijst

Voor wie is deze Beauty Ondernemers Mastermind?

 

Deze Mastermind is voor alle beauty ondernemers die de ambitie hebben om te groeien naar een jaaromzet van € 75.000,- tot € 500.000,- , maar niet weten hoé. Ze missen de tijd, energie en ideeën om vorm te geven aan die groei en missen het ouderwets sparren met collega’s.

 

Dit is voor de beauty ondernemers die:

– verder willen groeien als mens en met hun salon & hier zich 100% voor inzetten;

– hun weg weten op social media en niet bang zijn om zichzelf te laten zien;

– denken in kansen en die met beide handen aan willen grijpen;

– positief in het leven staan en keihard willen knallen om elke maand een stapje beter, sneller en strategischer te worden.

 

Op dit moment staat er nog geen nieuwe Beauty Ondernemers Mastermind gepland. Je kunt wel je aanmelden voor de wachtlijst.

 

 

Zet jezelf op de wachtlijst

Deze Mastermind wordt geleid door

Manuela Warnar

De Mastermind Sessies worden geleid door marketingexpert Manuela Warnar. Manuela ken je misschien wel als vaste columniste van de vakbladen zoals De Beauty Professional en Top Hair. Zij heeft veel ervaring in de beauty branche en heeft voor bekende namen gewerkt zoals Oolaboo, Basic Cosmetics, Beauty Days, House of African Beauty en de Beauty Cube. Misschien heb je weleens een workshop of training van haar gevolgd bij het merk dat je voert of tijdens een event. Manuela kent de beauty branche als geen ander en heeft veel beauty ondernemers mogen helpen met hun marketing. Door deze specialisatie in de beauty branche is Manuela de ideale gespreksleider en sparringpartner voor deze Beauty Ondernemers Mastermind.

Welke onderwerpen passeren de beauty mastermind?

Hieronder een aantal onderwerpen die de revue kunnen passeren. Er zijn talloze onderwerpen binnen de marketing (en daarbuiten) die ter sprake kunnen komen afhankelijk van de groep en de ondernemers.

 

Wat kun je verwachten van de mastermind?

Deze Beauty Ondernemers Mastermind is erop gericht om jou te laten groeien met je salon/praktijk en als ondernemer. Gun jezelf dat vaste moment in de maand om echt te werken aan je salon, spar met je collega’s over specifieke zaken en kom tot nieuwe inzichten en inspiratie. Samen gaan we voor een recordomzet met meer en nieuwe klanten!

Praktische informatie

De Beauty Ondernemers Mastermind is een drie maanden durend traject waarbij we maandelijks bijeen komen. De Mastermind dagen worden in overleg met de groep en de locatie ingepland.

De Mastermind Sessies starten om 10:00 uur en duren tot 15:00 uur en worden gehouden op een groene en inspirerende plek in het midden van het land.

Manuela is een fijn persoon om mee te werken! We maken mooie stappen met mijn bedrijf en dat is mede dankzij Manuela. Ze reageert altijd super snel en zorgt ervoor dat de plannen duidelijk zijn voor iedereen. Kortom, ik ben erg tevreden!!
Vivian Heemskerk - VIVE Huidtherapie
Ik deed maar wat op het gebied van marketing en ik wist dat het veel beter kon, vandaar dat ik een samenwerking met Manuela ben aangegaan. Ik weet nu veel meer over online marketing en ik heb echt het idee dat ik weet wat ik doe en hoe ik kan inspelen op dingen die goed gaan. Qua resultaten heb ik meer klanten, websitebezoekers en meer boekingen weten te realiseren! Als ik zelf was blijven aanklungelen dan had ik daar misschien nog wel jaren langer over gedaan. De investering in het traject was het dan ook meer dan waard voor mij!
Fleur Dwars - Vind je Huidtherapeut
Afgelopen dinsdag een strategiesessie gehad met Manuela. Super leuk en leerzaam gesprek gehad. Manuela heeft ons goede tips gegeven mbt de groei van ons bedrijf!
Chantal & Nancy - Blond & Zo
Zet jezelf op wachtlijst

De Beauty Ondernemers Mastermind is inclusief:

Zet jezelf op wachtlijst