Beauty

Dit betekent beauty bij XoXo

De wereld als beauty ondernemer is erg dynamisch en er is veel concurrentie. Of je nu je eigen cosmeticamerk hebt of je eigen beauty salon, je moet uitgaan van je eigen kracht. Er bestaat geen concurrentie als jij bij je eigen verhaal blijft en je marketing hierop aanpast. Jouw verhaal is uniek! Maak jouw verhaal en visie onderdeel van je marketing en branding en concurrentie maakt geen deel meer uit van jouw vocabulaire. Leer slim om te gaan met jouw verhaal en marketing slim in te zetten om zo jouw ideale klant aan te trekken!

Laat mij je helpen

Laat mij je helpen om jouw merk of beauty salon goed in de markt neer te zetten! Samen gaan we aan de slag met jouw strategie en passen we jouw boodschap aan op jouw ideale klant: degene waar je jouw bedrijf voor bent gestart. Wie wil jij helpen en wáárom wil jij diegene helpen? Dit is het startpunt van jouw boodschap. Laten we dit samen vorm geven en een ijzersterk marketing fundament neerzetten om zo een consistente stroom aan klanten te genereren!

“Strategietraject: voor een ijzersterke marketingfundering”

“Strategiesessie: een snelle basis om op uit te bouwen”

Help mij!

Je kan me inschakelen voor:

  • Strategie
  • Nieuwsbrieven
  • Sales Funnel
  • Smartphonefotografie
  • Blogs Schrijven
  • Website teksten
  • Social media beheren
  • Social media advertising
Neem contact op

Zij gingen je voor

Mirjam en Renske van Postertime

Manuela heeft ons bij de start-up van onze webshop PosterTime goed geholpen. Er is veel mogelijk via veel verschillende social media kanalen. We vonden het lastig om hierin de juiste keuzes te maken. Manuela kon ons met haar frisse blik hier goed in adviseren. Manuela is een fijn iemand om mee samen te werken. Betrouwbaar, altijd vriendelijk, vrolijk en deskundig. En als ze iets niet weet zoekt ze het uit en komt ze er netjes op terug. Onze samenwerking is al even geleden afgelopen, maar nog steeds krijgen we af en toe een berichtje met een tip of een persoonlijke reactie op een post op Instagram. Dat zegt wel iets over Manuela. We kijken dan ook met plezier terug op onze samenwerking

Jessica Boden van JeZz-Dance

Manuela heeft eind vorig jaar voor mij een Facebook campagne opgezet zodat ik meer deelnemers kon gaan werven voor mijn sportlessen. Omdat het gaat om een hele specifieke doelgroep heb ik aan Manuela gevraagd of zij mij ermee kon helpen. Wat ik fijn vond in onze samenwerking is dat ze heel erg snel is in het bijstellen van de advertenties, en ze was op de achtergrond ook goed aan het monitoren hoe het ging en stelde daarop de advertenties bij indien nodig. Daarnaast vind ik het heel prettig dat Manuela zich goed heeft verdiept in mijn klant, zodat we goed bereik hebben kunnen creëren. Zoek je een social media manager die meer kan dan alleen praktisch uitvoeren, dan kan ik Manuela zeker aanraden! Dankjewel voor je hulp Manuela!”

Kim de Jong van House of Tax

Manuela heeft een geweldige werkhouding en is snel en flexibel en reageert snel op nieuwe situaties. Ze weet precies welke marketing data ze nodig heeft, is een ster in het analyseren van hun behoeften en wensen en kan dit transformeren in waardevolle content. Nu zijn we altijd een stap verder dan de rest en kunnen we goed voorspellen wat onze tribe nodig heeft!

Jeanet Mulder van NoaNora

Wij zijn super blij met Manuela! Met veel enthousiasme verzorgt ze al onze social media advertenties. Ze staat altijd voor je klaar, denkt actief mee en kan snel schakelen. Manuela gaat altijd tot het uiterste om steeds de juiste doelgroep te bereiken en de beste resultaten te behalen. Wij zijn dan ook super tevreden over de fijne samenwerking

Joanne Vogelenzang van Rawa Secrets

Wij zijn erg blij met de marketing expertise van Manuela. Zij vertaalt onze wensen in onze marketing en wij hebben er dankzij haar geen omkijken meer naar! Haar aanpak, creativiteit, persoonlijkheid én vakkennis is een ‘pakket’ dat Manuela typeert. Ik wens ieder bedrijf dezelfde ervaring toe!