fbpx
icoon telefoon icoon e-mail icoon facebook icoon instagram icoon linkedin

Beauty

Dit betekent beauty bij XoXo

De wereld als beauty ondernemer is erg dynamisch en er is veel concurrentie. Of je nu je eigen cosmeticamerk hebt of je eigen beauty salon, je moet uitgaan van je eigen kracht. Er bestaat geen concurrentie als jij bij je eigen verhaal blijft en je marketing hierop aanpast. Jouw verhaal is uniek! Maak jouw verhaal en visie onderdeel van je marketing en branding. En dan maakt concurrentie geen deel meer uit van jouw vocabulaire! Leer slim om te gaan met jouw verhaal en marketing om zo jouw ideale klant aan te trekken!

De marketingexpert voor beauty ondernemers

Manuela Warnar

Ik werk inmiddels al een paar jaar in de leukste branche ooit: de beautybranche. Ik heb al verschillende beautyleveranciers, kappers, huidtherapeuten, vakmedia en meer mogen helpen om hun positie in deze competitieve branche te pakken.

Het begin van een marketingstrategie start altijd bij kiezen. Durven te kiezen voor een klant, durven te kiezen voor een strategie en dan vooral waar je je niet op gaat focussen. Ik help je met kiezen zoals ik voor veel andere beauty bedrijven heb mogen doen.

Door te kiezen, kunnen we jouw bedrijf ijzersterk in de markt positioneren zodat je kunt gaan groeien en kunt gaan werken met de leukste klanten die er zijn.

Ben je er klaar voor om te kiezen?

Laat mij je helpen!

 

Wil jij gericht aan de slag met de omzet van jouw beautybedrijf?
Succesvol leads binnenhalen?
Een sterk merk bouwen?

 

Wil je niet langer met hagel schieten, maar doelgericht klanten aantrekken?

 

Of je nu een nieuw merk gaat lanceren, meer wil gaan verkopen in het buitenland of een concept wil ontwikkelen, je wil een positionering die stevig staat. Een rode draad. Die ga ik aanbrengen. Samen gaan we full-focus aan de slag.

 

 

vrijblijvend kennismaken

Heb jij een beauty salon?

 

 

Heb jij een beauty salon en ben je het zat om het alleen te doen? Heb je behoefte aan herkenning, begeleiding en brainstormen met ondernemers die werken in dezelfde branche als jij? Kom bij de Beauty Ondernemers Mastermind! Een mastermind van 6 – 10 beauty ondernemers zoals beauty specialisten, huidtherapeuten, kappers en meer die allemaal willen groeien met hun bedrijf.

 

 

meer informatie

Deze klanten ging je voor

Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met Manuela. Het heeft ons veel tijd bespaard en veel focus opgeleverd. We weten nu echt waar we de meeste energie in moeten steken en waar het meeste uitkomt. Vooral het adverteren heeft mooie resultaten voor ons opgeleverd waar we echt verbaasd over waren. Manuela is een fijne sparringpartner en luistert goed. Ze is echt een harde werker en denkt goed met je mee. Dat is ook een van de redenen dat we nu nog steeds met haar samenwerken!
Joanne Vogelenzang - Rawa Secrets
I have worked with XoXo marketing for a while; their level of profession impress me every day. I have been in contact with Manuela, a very talented and detriment businesswoman, an excellent professional! She takes responsibility and always looking forward to the future. Without a doubt, I would recommend XoXo marketing to all companies who want to grow and establish a brand in the Dutch market. Thank you for all the hard work, and looking forward to a long term partnership with you!
Fida Abu Libdeh - GeoSilica Iceland
Manuela is een fijn persoon om mee te werken! We maken mooie stappen met mijn bedrijf en dat is mede dankzij Manuela. Ze reageert altijd super snel en zorgt ervoor dat de plannen duidelijk zijn voor iedereen. Kortom, ik ben erg tevreden!
Vivian Heemskerk - VIVE Huidtherapie
Alle reviews

Dit is hoe ik jou kan helpen:

Kennismaking aanvraag