icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Ben jij je eigen visitekaartje?⁠ 💌⁠

Oftewel, verkoop jij jouw bedrijf met hoe jij eruit ziet?⁠

Dan bedoel ik niet dat je alleen maar je huisstijlkleuren mag dragen of dat je altijd net zo op en top vrolijk moet zijn zoals je bent wanneer je aan het werk bent, MAAAAR⁠ het is wel heel gek als jij niet voor jezelf zorgt, terwijl jij je klanten als eigenaar van een massagesalon dit wekelijks op hun borst drukt. ⁠😬⁠

Want wat je zelf zegt moet je toch ook zelf doen?⁠

In mijn geval zou het heel gek zijn als ik mezelf laat verslonzen. Mijn klanten zitten in de beauty-, fashion- & lifestyle branche en dan zou het gek zijn als ik er niet verzorgd uitzie. Regelmatig naar de kapper, schoonheidssalon, manicure of pedicure gaan en dat ik op de hoogte blijf van de laatste modetrends. ⁠

Gelukkig vind ik dit allemaal heel leuk en ontspannend om te doen, maar bedenk je wel dat het gek zou zijn als ik als een tomboy rond zou lopen. Dan adem ik niet uit dat ik er juist ben voor mooimakende ondernemers.⁠ 💆‍♀️⁠

Ben jij je bewust van jezelf als eigen visitekaartje? Wat doe je bijvoorbeeld niet of juist wel om dit te benadrukken? 👇⁠

XoXo Manuela⁠