fbpx
icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Content creatie

Je gelooft in de kracht van content. Je bedrijf zichtbaar maken door middel van nieuwe blogartikelen, maandelijkse video’s of interviews met je leukste klanten. Je weet hoe belangrijk het is, maar je hebt er simpelweg geen tijd voor.

Laat ons je helpen! Wij zorgen ervoor dat je maandelijks een nieuwe blog online hebt staan, dat je Youtube kanaal gevuld is met de leukste video’s of dat we aan tafel schuiven bij jouw klant voor een klantcase. Wij zorgen ervoor dat je continu zichtbaar bent!

Content creatie

Blogartikelen

Een succesvolle manier om meer bezoekers naar je website te trekken is door regelmatig nieuwe blogartikelen te plaatsen. Doordat je website continu een update krijgt en je meer schrijft over voor jou relevante onderwerpen, bouw je aan de vindbaarheid van je website met als resultaat meer websitebezoekers.

Wil je graag maandelijks blogartikelen plaatsen, maar ontbreekt het je aan tijd of aan schrijftalent? Laat ons je helpen! Wij zorgen ervoor dat er maandelijks nieuwe blogartikelen op je website staan die geoptimaliseerd zijn voor jouw vindbaarheid. Laten we het aantal websitebezoekers verhogen!

Abonnement vanaf € 100,- ex BTW per maand

Video

Tegenwoordig wordt er veel meer video gekeken dan ooit. Video scoort over het algemeen ook beter op social media, want een video zegt meer dan 1.000 woorden! Video geeft je de gelegenheid om iets kort en bondig uit te leggen of juist om dieper op een onderwerp in te gaan. Zo kun je de testimonial van je klant op video vastleggen waarbij deze veel beter overkomen dan puur en alleen een geschreven tekst.

Of wil je een begrip, term of handeling uitleggen? Met video kun je net wat meer zoals het daadwerkelijk laten zien hoe iets werkt. Sommige mensen leren nu eenmaal beter van video dan wanneer ze het moeten lezen. 

XoXo Marketing heeft zelf ook maandelijks video’s waarin een marketingterm wordt uitgeleerd in’ Xo doe je dat!’ of in gesprek wordt gegaan met een ondernemer in “Koffie met…” 

Enthousiast geworden om ook met video te beginnen? Laat ons je helpen!

Mogelijk vanaf € 350,- ex BTW per video en binnen een maand realiseerbaar

Tevreden klanten:

Noble Fine Jewellery logo
SlowBeauty logo
NoaNora logo
Houvast Winst & Cijfers logo
GB Hair & Make Up logo
Rawa Secrets logo
Moms & Mini's
Vind je Huidtherapeut logo