Veel mensen onderschatten deze websitepagina. Ze zetten er zomaar wat neer en laten dit jaren staan, maar deze pagina hoort te veranderen, want jij verandert. Ik heb het over de ‘Over mij’ of ‘Over ons’ pagina. Deze pagina staat in de top 4 van meest bekeken websitepagina’s en is ontzettend belangrijk voor alle ondernemers.

Waarom? Omdat mensen willen weten wie jij bent! Veel ondernemers zien nog niet in hoe belangrijk de ‘Over mij’ pagina op hun website is en zetten er daarom zomaar wat neer.

Ze hebben het over hun opleidingen of dat ze al X jaar in het vak zitten.
Vervolgens wordt deze pagina nooit meer bijgewerkt en staat er al 5 jaar dat ze X jaar ervaring in het vak hebben.

Zonde! 🙊

Het belang van een ‘Over mij’ pagina

Mensen doen zaken met mensen. Ze willen het gezicht achter het bedrijf zien. Ook al ben je geen groot bedrijf en werk je misschien parttime, mensen willen weten wie jij bent, wat je verhaal is, waarom je gestart bent met je bedrijf en vaak nog veel belangrijker: of ze je leuk vinden. Of jouw taalgebruik en de manier waarop je overkomt hen aanspreekt. En of ze de veelbesproken ‘klik’ met je hebben!

Maar hoe schrijf je zelf nu iets over jezelf?

In de gratis besloten Facebookgroep XoXo Community vind je een stappenplan om tot een geweldige ‘Over mij’ pagina te komen. 🌟