fbpx
icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

E-mail

Je hebt een paar honderd volgers op Instagram en hetzelfde geldt voor Facebook. Maar wat als Facebook en Instagram crashen? Of Mark Zuckenberg stopt ermee? Hij is toch de eigenaar van beide social media platformen. Waar bereik je dan nog meer je potentiële klanten?

Het is onwijs belangrijk dat je een e-maillijst opbouwt van (potentiële) klanten. Deze e-mailadressen heb je namelijk in eigen beheer, waardoor je minder afhankelijk wordt van social media. Maar hoe bouw je nou een e-maillijst op? En hoe houd je deze contacten warm zodat ze daadwerkelijk klant bij je worden? Door met regelmaat interessante e-mails te versturen. Daar kunnen wij je mee helpen!

E-mail

Nieuwsbrieven

Een manier om potentiële en huidige klanten bij je te houden is door hen warm te houden met een nieuwsbrief. En of je deze nu wekelijks wilt versturen of maandelijks, zorg ervoor dat je een frequentie kiest en je eraan houdt. De ontvangers weten dan ook hoe vaak ze iets van jou mogen verwachten. 

Wil je graag elke maand een nieuwsbrief versturen maar ontbreekt het je aan de tijd om het ook daadwerkelijk te doen? Laat ons je helpen! Wij zorgen voor een uniek template dat past bij jouw branding om zo elke maand of elke week een consistente en unieke nieuwsbrief te kunnen versturen. Zo blijf je continu zichtbaar voor je klanten! 

Abonnement vanaf € 120,- ex BTW per maand

*Er is een minimale afname van 3 maanden. Ik wil graag een duurzame relatie aangaan om zo de e-mail strategie goed uit te kunnen voeren.*

Salesfunnel

Om aan nieuwe klanten te komen, moet je continu je mailinglijst aanvullen met nieuwe e-mailadressen. Dit kun je doen door je nieuwsbrief te promoten op je website en je social media kanalen, maar dit is waarschijnlijk niet genoeg. Een andere doeltreffende methode is om salesfunnels op te zetten. Dit houdt in dat je adverteert op social media of iets promoot op je website, waarvoor mensen zich graag willen inschrijven. Een gratis E-book, een videotraining, een webinar of een andere gratis optie. Wanneer mensen zich hebben ingeschreven, kun je hen via geautomatiseerde e-mails warm maken om een ander product bij je te kopen of een dienst bij je af te nemen.

Klinkt ingewikkeld? Dat is het helemaal niet! Wij laten je graag de wereld van salesfunnels zien en nemen je aan de hand om meer klanten te realiseren op de automatische piloot.

Mogelijk vanaf € 599,- ex BTW en binnen een maand realiseerbaar

*Na het eenmalig opzetten van de salesfunnel is er nog maandelijks onderhoud mogelijk om de aanwas van nieuwe e-mailadressen te blijven stimuleren en verder te optimaliseren.*

Wil je aan de slag met je e-mail marketing, maar wil je net iets anders of twijfel je wat passend is voor de fase van je bedrijf en doelen? Stuur ons een bericht en we kijken samen wat het meest passend is voor jouw bedrijf.

Tevreden klanten:

Moms & Mini's
Noble Fine Jewellery logo
Rawa Secrets logo
NoaNora logo
Alefia logo
PosterTime logo
De Goede & De Stoute
Houvast Winst & Cijfers logo