icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Heb jij je eigen stijl?

 

Heb jij je eigen stijl? Of pas jij je aan, zodat iedereen je leuk vindt? 🤷🏼‍♀️⁠

Ik heb er zelf nogal een handje van. Me druk maken over wat anderen van me vinden. Ik probeer mezelf zo op te stellen naar anderen zodat iedereen me aardig vindt. Hierdoor ben ik erg flexibel en kan ik met veel verschillende mensen goed omgaan. ⁠

Maar ik probeer dit de laatste tijd zoveel mogelijk af te leren. Het is juist NIET de bedoeling dat iedereen je leuk vindt. Je moet je niet neutraal opstellen zodat je met meerdere stromingen mee kunt gaan. ⁠

Nee. Ho. Stop. ⁠

Door juist te kiezen voor een bepaalde mening, een bepaalde kledingstijl en door bepaalde overtuigingen te delen, ben je iemand. Een persoon die bepaalde mensen aantrekt en bepaalde mensen afstoot. ⁠

Als jij je zo opstelt, zowel als persoon als ondernemer, dat iedereen je wel aardig vindt, dan kun je net zo goed stoppen.⁠

Je wil dat mensen zich aangetrokken voelen tot jou. Tot je mening. Tot je overtuigingen.⁠

Alleen dan ga je het verschil maken. En willen mensen vrienden met je zijn of niet, en allebei is oké.⁠

Stel jezelf dus niet als Zwitserland op in je marketing, maar laat jezelf zien. Vind jij witte leggings onder een spijkerrokje heel leuk? Durf dit te laten zien! ⁠

Vind jij dat marketing allesbehalve ingewikkeld is en dat marketeers een heleboel bullshit verkopen? Ga de strijd aan! Durf opvallend te zijn en je mening te verkondigen, want alleen dan ga je het verschil maken en mensen aanspreken.