fbpx
icoon telefoon icoon e-mail icoon facebook icoon instagram icoon linkedin

De beste marketing voor jouw salon

Gericht aan de slag met jullie omzetdoelen?
Succesvol leads binnenhalen?
Een sterk merk bouwen?

Je wil niet langer met hagel schieten, maar doelgericht klanten aantrekken. En dan kan alleen met de juiste marketing voor de salon.

Of jullie nu een nieuw merk gaan lanceren, meer willen gaan verkopen in het buitenland of een concept willen ontwikkelen, je wil een positionering die stevig staat. Een rode draad. Die ga ik aanbrengen. Samen gaan we full-focus aan de slag. Het is tijd voor een goede marketingstrategie.

Bij de juiste marketing voor jouw salon hoort:

 • Een kick-start: een marketingstrategie voor jullie te lanceren product, merk of bedrijf
 • Een herpositionering: van jullie bestaande concept om nieuwe klanten aan te trekken
 • Het uitwerken van jullie online merkfilosofie zodat alles klopt. Waar je ook kijkt, jullie merk wordt uit duizenden herkend
 • Een offerte op maat: alles-in-één, van strategie tot uitvoering

Interesse in sterke marketing voor de salon?

 

Laten we vrijblijvend kennismaken.

 

vrijblijvend kennismaken

Meer structuur in jullie marketing en salon met een marketingexpert

Jullie doen nu heel veel, maar doen jullie wel de goede dingen? Levert het resultaat op?
Er zijn duizenden online marketingtactieken die je kunt toepassen. Je kunt tientallen kanalen inzetten. Alleen: wat is de allerbeste tactiek voor jullie salon? Hoe zit het met marketing voor de salon die écht werkt? En hoe weten en meten we dat?

Behalen jullie op dit moment de marketingdoelstellingen?
En dus ook de omzetdoelen? Misschien voelen ze inmiddels te hoog gegrepen, omdat het gewenste resultaat uitblijft (spoiler alert: daar gaan we wat aan doen).

Benieuwd wat jullie kunnen doen om dat resultaat wél te behalen?
Simpel: zet marketing in die past bij jullie salon. Welke klant willen jullie aantrekken, hoe en met welke boodschap? Met een marketingstrategie die werkt én zo snel mogelijk toegepast wordt.

Willen jullie een marketingplan voor de salon die wél werkt?
En niet zoals elk jaar al die uren in een plan steken waarvan de helft maar uitgevoerd wordt.

Tijd voor een marketingstrateeg voor de salon!
Iemand die een plan maakt voor de marketing én zorgt dat het uitgevoerd wordt. Die weet wat, wanneer en hoe dingen moeten gebeuren. Een goede marketingstrategie, dát heeft de salon nodig.

Dat is precies wat ik doe.
Zorgen voor structuur en overzicht, zodat dit wél het jaar is waarin de juiste marketing voor de salon goed ingezet wordt. Met resultaat!

Ook deze klanten kozen voor de juiste marketing voor de salon

Wij hebben het genoegen gehad om een totaal nieuw concept voor de beauty branche neer te zetten. Naast de vakkundige plezierige samenwerking is XoXo Marketing in staat geweest om op tal van marketing vlakken een plan te schrijven en naar volle tevredenheid uit te werken, bewaken en mooie resultaten te behalen. Dank je wel en smaakt zeker naar meer. Pure aanrader!
Helen Ypma - Beauty Cube
Toen ik met mijn bedrijf serieus wilde groeien, wist ik dat ik dat ik een creatieve en sterke marketingstrateeg nodig had. Iemand die echt naast me staat, zich in mij, mijn visie en doelen verplaatst, met me meedenkt, buiten de kaders durft te adviseren en vol energie zich inzet voor de groei en succes van m’n bedrijf. Met XoXo Marketing heb ik niet alleen dat gevonden, maar nog zoveel meer! Al vanaf het eerste contact voelde ik een enorme klik en werken met XoXo Marketing is echt een verademing. Ze is betrokken, energiek, verfrissend, een steengoede expert en zeer professioneel. Ze dook meteen in mijn bedrijf en mijn hoofd en vertaalde dit naar een sprankelend brandconcept. Mijn visie werd zo werkelijkheid, en ze deed er nog een schep bovenop!
Marjolijn Desmet - My Beautiful Life
Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met XoXo Marketing. Het heeft ons veel tijd bespaard en veel focus opgeleverd. We weten nu echt waar we de meeste energie in moeten steken en waar het meeste uitkomt. Vooral het adverteren heeft mooie resultaten voor ons opgeleverd waar we echt verbaasd over waren. XoXo Marketing is een fijne sparringpartner en luistert goed. Ze is echt een harde werker en denkt goed met je mee. Dat is ook een van de redenen dat we nu nog steeds met haar samenwerken!
Joanne Vogelenzang - Rawa Secrets
I have worked with XoXo marketing for a while; their level of profession impress me every day. I have been in contact with her, a very talented and detriment businesswoman, an excellent professional! She takes responsibility and always looking forward to the future. Without a doubt, I would recommend XoXo marketing to all companies who want to grow and establish a brand in the Dutch market. Thank you for all the hard work, and looking forward to a long term partnership with you!
Fida Abu Libdeh - GeoSilica Iceland
Alle reviews

We werken in de mooiste en meest competitieve branche… De beauty branche

Daarom geloof ik in de kracht van het kiezen (waarschijnlijk ben je ook op mijn website terecht gekomen omdat ik me focus op deze specifieke branche).

Daarom help ik jullie te durven kiezen. Zodat jullie precies de juiste klanten aantrekken, inspelen op hun wensen en ze écht goed kunnen helpen.

Schoonheidssalons, huidklinieken, kapsalons, nagelstudio’s, wellness ondernemingen en beautyleveranciers: de hele beautybranche kan XoXo Marketing gebruiken.

Dit doe ik als marketingexpert voor salons

Als externe marketingexpert zorg ik ervoor dat er een marketingstrategie komt die wél slaagt.

 1. Focus aanbrengen en doelen stellen
  Samen starten we bij de basis: het stellen van realistische doelen met betrekking tot de marketing. Zo krijgen we alle neuzen dezelfde kant op. Het is dan makkelijker om focus te houden en prioriteiten te stellen.
 2. Een concrete marketingstrategie en haalbaar plan
  We werken aan een concrete marketingstrategie voor de salon en een haalbaar plan. Dat gaan we inzetten om resultaat te behalen.
 3. Meer aandacht voor klanten in de salon
  Samen met het marketingteam zorg ik voor nieuwe leads en klanten.
 4. Een sparringpartner die verder kijkt
  Naast een marketingexpert ben ik ook een sparringpartner: ik kijk verder dan alleen marketing en denk graag mee over hoe alle afdelingen nog beter en gestructureerder kunnen samenwerken.

Veelgestelde vragen