icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Kiezen voor je lievelingsklant

Als je me al een tijdje volgt, dan weet je dat ik er altijd op hamer.⁠

Het kiezen van je ideale klant. Voor wie doe je wat je doet? Wie is je lievelingsklant? ⁠✨⁠

Wanneer je je lievelingsklant voor ogen hebt en bij alles wat je doet je richt op je lievelingsklant, dan ga je deze klant aantrekken. Stem je communicatie en marketing af op deze lievelingsklant, maar ook hoe je je diensten zijn ingericht of de wijze waarop je je producten verkoopt.⁠

Een goed voorbeeld dat ik je kan geven, dat ben ik zelf. Sinds juni 2018 durf ik echt te laten zien dat ik mij richt op de beauty, fashion en lifestyle ondernemer. ⁠

Daarvoor pakte ik alles aan en was ik bang om te communiceren wie mijn lievelingsklant was, want stel je voor dat ik daardoor mensen zou afstoten. Oftewel, klanten zou afstoten.⁠

Het tegenovergestelde gebeurde. Mijn lievelingsklant vond mij! Bijna al mijn volgers zijn potentiële lievelingsklanten en ik doe wat ik leuk vind vóór klanten die ik onwijs leuk vind. En dat is het mooiste wat er is.⁠ 💖⁠

Durf jij al te kiezen voor je lievelingsklant?