icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Masterclass ‘Leer zelf mooie & succesvolle advertenties maken’

Heb jij een webshop in beauty-, fashion- of lifestyle producten, maar verkoop je niet genoeg? De snelste en goedkoopste manier om aan klanten te komen is door te adverteren op social media met eigengemaakte foto’s. 

Frédérique en Manuela bundelen eenmaal hun krachten in deze combi masterclass op donderdag 8 oktober. Leer zelf mooie & succesvolle advertenties maken!

Frédérique van Gemert
Fotografie: Frédérique van Gemert

Wat als…

  • je succesvol zou kunnen adverteren, zodat jij eindelijk goed zichtbaar wordt? 
  • je geen marketeer en/of fotograaf hoeft in te huren, maar dit zelf leert….?

Leer succesvol te adverteren met je eigen productfoto’s in deze combi masterclass op 8 oktober!

Programma

Donderdag 8 Oktober organiseren wij een combi masterclass vanuit de prachtige locatie de Spijkerkade Studio in Amsterdam. Je volgt twee masterclasses: de masterclass over sfeerfotografie waarbij je zelf aan de slag gaat onder begeleiding. En een masterclass waarbij je de kneepjes van het adverteren op social media leert.

Programma:
9:30 – 10:00 uur – Koffie en kennismaking
10:00 – 13:00 uur – Eerste masterclass
13:00 – 14:00 uur – Lunch
14:00 – 17:00 uur – Tweede masterclass
17:00 – 17:30 uur – Laatste vragen beantwoorden en afsluiting

Locatie:
Studio Spijkerkade
Spijkerkade 4a
1021 JS Amsterdam
Parkeren voor de deur kost € 1,30 per uur.

Twee enthousiaste ondernemers met allebei hun eigen specialisatie gaan jou in één dag leren hoe je meer producten online verkoopt. We stellen hen graag aan je voor!

Frédérique van Gemert

Masterclass 1 door Frédérique

Frédérique van Gemert heeft 15 jaar als stylist en chef-mode gewerkt voor diverse tijdschriften. Sinds vijf jaar fotografeert zij ook zelf en heeft ze zich gespecialiseerd in sfeervolle productfotografie. Tegenwoordig helpt zij vrouwelijke webshops en accessoire-merken aan sales-verhogende productfoto’s. Zij fotografeert in opdracht en geeft haar kennis door middels consults en masterclasses.

Dus wil jij net als zij gewoon vanuit huis of kantoor mooie sfeer foto’s kunnen maken, zonder investeringen en gedoe?Zij leert jou hoe!

Je gaat naar huis met een paar mooie advertentie foto’s, klaar om te gebruiken. 

Masterclass 2 door Manuela

Manuela is marketing expert voor fashion, beauty en lifestyle ondernemers. Zij zorgt ervoor dat deze ondernemers op de juiste manier zichtbaar om zo meer klanten aan te trekken. Dit doet ze onder andere door te adverteren op social media.

Tijdens deze masterclass doet Manuela een boekje over hoe je eenvoudig zelf goedscorende advertenties op Facebook en Instagram maakt. Want welke doelgroep kies je nu en waaraan moet je beeld sowieso voldoen? Leer mooie resultaten te behalen met je social media advertenties!

Meld je nu aan!

Je hebt één keer de kans hebt om van ons beide te leren om donderdag 8 oktober. We hebben plek voor maximaal 12 personen waarbij de coronamaatregelen in acht kunnen worden genomen. Meld je nu aan voor € 249,-!

Na de masterclass....

  • Bij het binnenkomen van nieuwe producten, ga je met plezier aan de slag om daar mooie foto’s van te maken, die jij vervolgens weet te boosten online!
  • Je hoeft niet meer te wachten of actief op zoek naar klanten te gaan, maar klanten komen naar jou toe, omdat ze steeds jouw foto’s voorbij zien komen!

Stop met struggelen, op deze manier schiet het NIET op! Tijd voor verandering en een nieuwe aanpak. Start met zelf social campagnes te creëren en zorg dat niemand om jouw shop heen kan!