Voor mijn rol als hoofdredacteur van Top Hair Online ben ik zoiets gaafs gestart! Namelijk: de Top Hair Podcast waarin ik in gesprek ga met bekende kappers en kappersleveranciers over hun ambities, valkuilen en ondernemersavontuur om kappers te mogen inspireren. De allereerste Top Hair Podcast aflevering staat as we speak online! 🔥

Het allereerste podcastinterview is met Fernanda Smits van Honma Tokyo NL! Wat een onwijs gepassioneerde, gedreven en optimistische ondernemer en wat een expert in haar vak.

Fernanda vertelt over haar kappersavontuur, hoe ze haar Braziliaanse roots, haar kennis, kunde, enthousiasme en passie inzet om Honma Tokyo in Nederland groot te maken. We gaan in op de verschillen tussen Nederlandse en buitenlandse kappers, wijze lessen die ze leerde van haar eerste jaren als distributeur van het merk én de reden waarom ze nu weer een eigen kapperszaak is gestart. We hebben het over het belang van verbinding en naar elkaar luisteren, want samen kom je verder 🖤 Luister snel!

Meer weten over Honma Tokyo? Check: https://honmatokyo.nl/