icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Online Training ‘Een succesvolle marketingstrategie in 4 weken’

Ben jij er klaar mee om maar wat aan te rommelen? Wil je consistent werken om meer klanten te verwelkomen? Klanten waar jij écht blij van wordt?

Ga aan de slag met deze Online Training waarbij we binnen een paar weken een succesvolle marketingstrategie voor jouw bedrijf neerzetten!

Maandag 7 december gaan we weer van start!

Herken jij dit?

  • Je krijgt niet genoeg klanten en weet ook niet hoe je nieuwe klanten moet aantrekken
  • Je hebt een wir war van klanten en focust je niet op één type klant
  • Je plaatst wel af en toe wat op social media, maar dit levert geen resultaten op
  • Je hebt wel een website, maar haalt hier geen afspraken, verkopen of boekingen uit
  • Je weet niet wat voor jou werkt en doet daarom maar je concurrenten na

De online training

De Online Training “Een succesvolle marketingstrategie in 4 weken” is opgebouwd uit 6 modules en een extra Bonusmodule. Deze zes modules vormen de basis van jouw marketingstrategie en in deze modules reik ik je de kennis aan en geef ik je opdrachten om zelf te kunnen bepalen wat voor jou gaat werken. Ik leer je keuzes maken en deze direct om te zetten in concrete acties!

Na de Online Training:

  • Weet jij wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt aantrekken
  • Weet jij wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt aantrekken
  • Weet jij welke kanalen jij in kunt zetten om jouw ideale klant te bereiken
  • Weet jij wie jouw ideale klant is en hoe je deze kunt aantrekken
  • Is marketing eindelijk geen giswerk meer voor je, maar weet je de ins en outs

Wat anderen zeggen:

Veelgestelde vragen:

Voor wie is de Online Training geschikt?
Voor ondernemers in de beauty-, fashion- & lifestyle branche die het zat zijn om maar wat aan te rommelen met hun marketing. Die graag klanten aan willen trekken waar ze blij van worden. En die bereid zijn om hun mouwen op te rollen, actief met de Online Training aan de slag willen gaan en gretig zijn om alles eruit te halen!

Voor wie is deze Online Training NIET geschikt?

Deze Online Training is NIET geschikt voor ondernemers die denken dat je alleen door het lezen en bekijken van de Online Training meer klanten gaat aantrekken. Dit is niet geschikt voor als je geen leiderschap wilt nemen over jouw eigen bedrijf en daarvoor acties wilt ondernemen om de klanten aan te trekken die jij wilt.

Hoe ziet de Online Training eruit?

Na het aanschaffen van de training krijg je de inloggegevens tot de XoXo Academy. Daarnaast krijgen de eerste 5 deelnemers een extra e-mail om een adviesgesprek met mij in te plannen via een online planningstool. Het is JOUW verantwoordelijkheid om deze gesprekken in te plannen, dit wordt namelijk niet door mij gecontroleerd. Al het online materiaal blijft onbeperkt toegankelijk en je hebt dus levenslange toegang.  

Hoe vinden de gesprekken plaats?

Voor de gesprekken maak ik gebruik van beeldbellen. Het is een programma zoals Skype waarin we elkaar kunnen zien en op afstand met elkaar jouw marketingstrategie kunnen bespreken.

Gun jezelf een sterke basis met deze Online Training van € 149,-! De eerste vijf deelnemers krijgen een gratis adviesgesprek t.w.v. € 99,-!

Maandag 2 november gaan we van start!