Manuela Warnar als spreker

Manuela Warnar kent het marketinglandschap in de branche als geen ander en weet welke nieuwe trends eraan zitten te komen. Dankzij haar bijdrages voor onder andere De Beautysalon, Top Hair, ProfNail en De Beautyprofessional blijft ze actueel en weet ze wat er speelt. 

Met haar frisse en enthousiaste manier van spreken weet Manuela de aanwezigen te enthousiasmeren en ze geeft altijd concrete tips die direct toepasbaar zijn. Ze zorgt voor interactiviteit en haar doel is om de bezoekers met minimaal één leerpunt naar huis te laten gaan.

Als spreker spreekt ze op beurzen, bij bedrijven voor hun winkels/depositairs/B2B klanten of aan hele marketingteams bij diverse bedrijven in de beautybranche Veelgevraagde onderwerpen of een combinatie daarvan vind je onderaan. 

Manuela Warnar

Hieronder een selectie van bedrijven waar Manuela als spreker te horen en te zien was:

Beauty Days
Oolaboo
Top Hair
Euretco Fashion
Lifestyle Business Club

 

“Inspirerend & motiverend!”

“Manuela straalt zelf authenticiteit uit, waardoor ze oprecht en heel toegankelijk overkomt. Tijdens haar webinar geeft ze praktische tips, die gelijk ook toepasbaar zijn voor onze Fashion retailers.

De voorbeelden die ze tijdens haar presentatie laat zien, inspireren en motiveren. Een leerzame en leuke sessie!”

– Euretco Fashion

Onderwerpen:

Heb je geen zin meer in social media?

Online authenticiteit

Hoe kun je nu echt authentiek zijn online? Er wordt al zoveel gedeeld op social media. Hoe val je nu echt op en blijf je authentiek? In deze talk gaan we in op wat online authenticiteit nu is en hoe je 100% jezelf kunt blijven, zonder 100% van jezelf te hoeven laten zien. We gaan het hebben over de manieren van zichtbaar zijn, personal branding, beslissen wat je wel en niet wilt laten zien en hoe je dit waarborgt. Ieder mens en ieder bedrijf is uniek, laten we die authenticiteit 100% laten zien!

Werken zonder notificaties

Instagram effectief inzetten

Inmiddels zit iedereen op Instagram en is ondanks de komst van nieuwe spelers zoals TikTok en ClubHouse Instagram nog hét kanaal voor veel ondernemers. Instagram speelt feilloos in op haar concurrenten zoals de functie Instagram Stories om Snapchat voor te zijn of de Live Rooms (in plaats van ClubHouse). Kortom, een divers social media kanaal. Maar hoe haal je nu alles eruit en kun je ook echt klanten gaan aantrekken? We gaan het hebben over volgers, hashtags, Stories, Reels en de perfecte Instagram Biografie.

Marketing is een duursport

Je marketingstrategie

Het nieuwe jaar of het nieuwe kwartaal is begonnen en er is weer flink wat veranderd. Nieuwe producten, diensten, merken of misschien wel een grote concurrent die de markt betreedt? Tijd om de marketingstrategie aan te scherpen. In deze lezing bespreek ik hoe je een 360 graden strategie creëert en hoe je eenvoudig kiest waar je je wel of niet op focust. Onderwerpen zoals kiezen voor de ideale klant, de kernboodschap, kanalen en klantbeleving passeren de revue. 

Niet iedereen leest graag

Online branding

Vaak weten salons, winkeliers, studio’s of andere kleinere bedrijven precies wie zij zijn in hun eigen fysieke locatie, maar niet online. Hoe zorgen ze ervoor dat de klantbeleving offline ook online doorgetrokken wordt? Dat het niet twee verschillende bedrijven lijken? In deze talk laat ik het belang van online branding zien en geef ik concrete tips om offline door te trekken naar de online website of webshop.