“Ik help jou om jouw potentiële klant online te bereiken op de juiste manier om zo consistent meer omzet te genereren.

Als kind had ik altijd al de droom om mijn eigen bedrijf te beginnen en vanaf mijn 18e wist ik wat het zou moeten worden: een eigen PR bureau in de beauty, fashion en lifestyle maar dan in Arnhem. De meeste succesvolle PR bureaus op dit gebied zitten namelijk allemaal in Amsterdam. Na 3 maanden in mijn studie Communicatie wist ik het al: PR, dat is niets voor mij! Dankzij verschillende baantjes en vrijwilligerswerk dat ik deed bij onder andere BodieBoost en het Posttheater in Arnhem, groeide mijn passie voor online marketing. Ik vond het fantastisch dat ik zoveel mensen kon helpen met mijn kennis die voor mij zo simpel aanvoelde. Het was heerlijk om zoveel afwisseling te hebben in het type klanten en de diversiteit in werkzaamheden. Na een jaar in loondienst te zijn geweest bij een snelgroeiende startup wist ik het zeker: ik wil terug het veld in en zoveel mogelijk ondernemers helpen bij hun online marketing om zo wél hun ideale doelgroep te bereiken. Zo gezegd, zo gedaan. Ik nam per 1 juni 2018 ontslag en begon fulltime met het ondernemen.

Marketing is overal

Door mijn moeder deed ik al vroeg in mijn studietijd marketingprojecten voor cosmeticamerken, de liefde voor beauty heb ik dan ook van mijn moeder die al jaren schoonheidsspecialiste is. Ik merkte toen al dat veel bedrijven in de beauty en fashion industrie worstelen met het genereren van genoeg omzet. De concurrentie is moordend en veel bedrijven weten niet de juiste doelgroep te bereiken. Ik help beauty-, fashion- en lifestyle ondernemers bij hun marketingstrategie en uitvoering om hun ideale klant op de juiste plek en manier te bereiken om zo consistent meer omzet te genereren!

En het mooiste is… ik kan dit overal en altijd doen. Dit betekent dat ik regelmatig mijn klanten hun marketingstrategie e-mail vanuit een prachtig land zoals Italië en deze strategie dan met hen bespreek tijdens een Skypecall vanuit het koude IJsland. Door het online ondernemen kan ik mijn liefde voor reizen combineren met ondernemen en dat is HEERLIJK. Het is fantastisch om geïnspireerd te worden door mijn omgeving en dit direct te kunnen toepassen in de marketing voor mijn klanten. Dat is dan ook wat ik belangrijk vind in het leven: rust, connectie, resultaat en leergierigheid. Ik wil niet alleen rust ervaren, ik wil jou ook rust brengen in de vorm van financiële rust. Dat je connectie kunt maken met jouw klanten om zo een soort community te creëren waar zij niet meer weg willen. Ik wil samen met jou naar resultaat, voor jouw bedrijf én voor jouw klanten! En ik wil leergierig zijn: elke dag opnieuw getriggerd worden door een interessant boek, mooie cultuur of inspirerende omgeving en dit wil ik jou ook meegeven. Dat we elkaar ook uitdagen om eens anders te denken en zo van elkaar te leren.

4 persoonlijke dingen over mij