fbpx
icoon telefoon icoon e-mail icoon facebook icoon instagram icoon linkedin

Alle reviews

Wij hebben het genoegen gehad om een totaal nieuw concept voor de beauty branche neer te zetten. Naast de vakkundige plezierige samenwerking is XoXo Marketing in staat geweest om op tal van marketing vlakken een plan te schrijven en naar volle tevredenheid uit te werken, bewaken en mooie resultaten te behalen. Dank je wel en smaakt zeker naar meer. Pure aanrader!
Helen Ypma - Beauty Cube
XoXo Marketing is een fijn bedrijf om mee te werken! We maken mooie stappen met mijn bedrijf en dat is mede dankzij XoXo Marketing. Ze reageert altijd super snel en zorgt ervoor dat de plannen duidelijk zijn voor iedereen. Kortom, ik ben erg tevreden!
Vivian Heemskerk - VIVE Huidtherapie
Ik wist echt niets van marketing, maar ik wilde wel heel graag zichtbaar zijn en klanten aantrekken via mijn marketing. Ik wilde graag met XoXo Marketing werken, omdat ik zelf ook voor beauty ondernemers werk als winstadviseur en daarom wist ik zeker dat zij zich goed in mijn doelgroep kon inleven. Ze nam me alles uit de handen en dat was heerlijk! Het heeft ons ook meer websitebezoeken opgeleverd van onze ideale klant en de aanvragen stromen nu dan ook binnen!
Sandra Houvast - Houvast Winst & Cijfers
De samenwerking met XoXo Marketing heb ik als super positief ervaren. Vanuit een overzichtelijk plan hebben we mijn bedrijf naar het volgende level kunnen tillen. XoXo Marketing is echt een expert op marketinggebied, weet je uit te dagen nieuwe dingen te gaan doen, helpt je concreet te worden en is heel nauwkeurig in de uitvoering van haar werk. Echt een aanrader om met XoXo Marketing samen te werken als je jezelf als ondernemer, je zichtbaarheid, klantenstroom en bedrijf wil laten groeien!
Jette van Duijn - Fabriek Authentiek
Wij zijn ontzettend blij met de samenwerking met XoXo Marketing. Het heeft ons veel tijd bespaard en veel focus opgeleverd. We weten nu echt waar we de meeste energie in moeten steken en waar het meeste uitkomt. Vooral het adverteren heeft mooie resultaten voor ons opgeleverd waar we echt verbaasd over waren. XoXo Marketing is een fijne sparringpartner en luistert goed. Ze is echt een harde werker en denkt goed met je mee. Dat is ook een van de redenen dat we nu nog steeds met haar samenwerken!
Joanne Vogelenzang - Rawa Secrets
I have worked with XoXo marketing for a while; their level of profession impress me every day. I have been in contact with her, a very talented and detriment businesswoman, an excellent professional! She takes responsibility and always looking forward to the future. Without a doubt, I would recommend XoXo marketing to all companies who want to grow and establish a brand in the Dutch market. Thank you for all the hard work, and looking forward to a long term partnership with you!
Fida Abu Libdeh - GeoSilica Iceland
Toen ik met mijn bedrijf serieus wilde groeien, wist ik dat ik dat ik een creatieve en sterke marketingstrateeg nodig had. Iemand die echt naast me staat, zich in mij, mijn visie en doelen verplaatst, met me meedenkt, buiten de kaders durft te adviseren en vol energie zich inzet voor de groei en succes van m’n bedrijf. Met XoXo Marketing heb ik niet alleen dat gevonden, maar nog zoveel meer! Al vanaf het eerste contact voelde ik een enorme klik en werken met XoXo Marketing is echt een verademing. Ze is betrokken, energiek, verfrissend, een steengoede expert en zeer professioneel. Ze dook meteen in mijn bedrijf en mijn hoofd en vertaalde dit naar een sprankelend brandconcept. Mijn visie werd zo werkelijkheid, en ze deed er nog een schep bovenop!
Marjolijn Desmet - My Beautiful Life
Ik deed maar wat op het gebied van marketing en ik wist dat het veel beter kon, vandaar dat ik een samenwerking met XoXo Marketing ben aangegaan. Ik weet nu veel meer over online marketing en ik heb echt het idee dat ik weet wat ik doe en hoe ik kan inspelen op dingen die goed gaan. Qua resultaten heb ik meer websitebezoekers en meer boekingen weten te realiseren! Als ik zelf was blijven aanklungelen dan had ik daar misschien nog wel jaren langer over gedaan. De investering in het traject was het dan ook meer dan waard voor mij!
Fleur Dwars - Vind je Huidtherapeut
XoXo Marketing heeft ons bij de start-up van onze webshop PosterTime goed geholpen. Er is veel mogelijk via veel verschillende social media kanalen. We vonden het lastig om hierin de juiste keuzes te maken. XoXo Marketing kan ons met haar frisse blik hier goed in adviseren. XoXo Marketing is een fijn bedrijf om mee samen te werken. Betrouwbaar, altijd vriendelijk, vrolijk en deskundig. En als ze iets niet weet zoekt ze het uit en komt ze er netjes op terug. Onze samenwerking is al even geleden afgelopen, maar nog steeds krijgen we af en toe een berichtje met een tip of een persoonlijke reactie op een post op Instagram. Dat zegt wel iets over XoXo Marketing. We kijken dan ook met plezier terug op onze samenwerking.
Mirjam & Renske - PosterTime

Ben je benieuwd hoe ik jou kan helpen?

 

Ontdek vrijblijvend wat ik te bieden heb en of er een match is.

 

vrijblijvend kennismaken