fbpx
icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Reviews

De afgelopen jaren heb ik samengewerkt met verschillende ondernemers in de beauty-, fashion- & lifestyle branche. Hieronder deel ik een aantal van de bedrijven waarmee ik samengewerkt hebt en hoe zij dit ervaren hebben.

Aanbevelingen:

"Manuela heeft mij geholpen om mijn website teksten te redigeren. Het is heel ‘eigen’ gebleven maar heel krachtig in woorden omschreven. Dat heeft ze heel goed gedaan! Manuela heeft mij verder ook nog waardevolle tips gegeven voor de marketing van mijn bedrijf. Ik kan je haar zeker aanbevelen, en ze is ook heel lief. Thanks!"
Giolina Braun
Giolina Braun
GB Hair & Make Up
“Ik wist echt niets van marketing, maar ik wilde wel heel graag zichtbaar zijn en klanten aantrekken via mijn marketing. Ik wilde graag met Manuela werken, omdat ik zelf ook voor beauty & lifestyle ondernemers werk als winstadviseur en daarom wist ik zeker dat zij zich goed in mijn doelgroep kon inleven. Ze nam me alles uit de handen en dat was heerlijk! Het heeft ons ook meer websitebezoeken opgeleverd van onze ideale klant en de aanvragen stromen nu dan ook binnen!”
Sandra Houvast
Sandra Houvast
Houvast Winst & Cijfers
“Wij zijn onwijs blij met de samenwerking omdat het ons veel tijd heeft bespaard en veel focus heeft opgeleverd. We weten nu echt waar we de energie in moeten steken en waar het meeste uitkomt. Vooral het adverteren heeft hele mooie resultaten voor ons opgeleverd waar we echt verbaasd over waren! Manuela is een fijne sparringspartner en luistert goed. Ze is echt een harde werker en denkt goed met je mee. Dat is dan ook een van de redenen dat we nu nog steeds met haar samenwerken!"
Joanne Vogelenzang
Joanne Vogelenzang
Rawa Secrets
"Manuela heeft eind vorig jaar voor mij een Facebook campagne opgezet zodat ik meer deelnemers kon gaan werven voor mijn sportlessen. Omdat het gaat om een hele specifieke doelgroep heb ik aan Manuela gevraagd of zij mij ermee kon helpen. Wat ik fijn vond in onze samenwerking is dat ze heel erg snel is in het bijstellen van de advertenties, en ze was op de achtergrond ook goed aan het monitoren hoe het ging en stelde daarop de advertenties bij indien nodig. Daarnaast vind ik het heel prettig dat Manuela zich goed heeft verdiept in mijn klant, zodat we goed bereik hebben kunnen creëren. Zoek je een social media manager die meer kan dan alleen praktisch uitvoeren, dan kan ik Manuela zeker aanraden! Dankjewel voor je hulp Manuela!"
Jessica Boden
Jessica Boden
Yessica
“Ik deed maar wat op het gebied van marketing en ik wist dat het veel beter kon, vandaar dat ik het strategietraject met Manuela ben aangegaan. Ik weet nu veel meer over online marketing en ik heb echt het idee dat ik weet wat ik doe en hoe ik kan inspelen op dingen die goed gaan. Qua resultaten heb ik meer websitebezoekers en meer boekingen weten te realiseren! Als ik zelf was blijven aanklungelen dan had ik daar misschien nog wel jaren langer over gedaan. De investering in het traject was het dan ook meer dan waard voor mij!”
Fleur Dwars
Fleur Dwars
Vind je Huidtherapeut

Samengewerkt met:

Wat anderen zeggen:

Review 1
Review 2
Review 3
Review 4
Review 5
Review 6
Review 7
Review 8
Review 9
Review 10
Review 11
Review 12