fbpx
icoon telefoon icoon e-mail icoon facebook icoon instagram icoon linkedin

Werken aan je salonconcept?

Of meer voorspelbaarheid in je omzet?

Ben je toe aan de volgende stap en voel je aan alles dat het tijd is om te groeien? Wil je bijvoorbeeld nu je salonconcept en de beleving in je salon écht goed neerzetten? Of mis je een voorspelbare omzet door terugkerende klanten?

Laat mij je helpen tijdens een strategiesessie! In 1,5 uur bespreken we samen welke kansen er voor jou liggen en trekken we jouw salonconcept en bedrijfsvoering strak. Waar valt de grote winst te behalen? Je gaat naar huis vol energie en inspiratie om aan de bak te gaan!

 

Boek een Sessie

Het antwoord op al jouw vragen:

 • Wat is jouw salonconcept en hoe kunnen we dit nog beter neerzetten?
 • Hoe zorg je ervoor dat er meer klanten terugkomen in de salon?
 • Hoe haal je echt nieuwe klanten uit je website?
 • Hoe vergroten we de beleving in jouw salon?
 • Wat laat je op social media zien en hoe vaak?
 • Welke kansen zijn er nog meer qua de inzet van jouw marketing?
 • Hoe verkoop je meer producten in jouw salon?

En alle anderen vragen die je misschien hebt…

Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

 

 1. Boek een Salon Strategiesessie aan via een van de knoppen hieronder en betaal direct.
 2. Je ontvangt direct een e-mail waarbij je de Salon Strategiesessie direct in mijn agenda kunt inplannen. De Salon Strategiesessie is digitaal via Zoom of bij mij op kantoor in Velp (GE).
 3. Zorg voor een goede voorbereiding door 72 uur voor de Salon Strategiesessie de meegestuurde vragenlijst in te vullen.
 4. De Salon Strategiesessie is online via beeldbellen of bij mij op kantoor in Velp op de geplande datum en tijd. We hebben 1,5 uur de tijd om jouw vragen door te nemen.
 5. Twee weken na de Salon Strategiesessie hebben we een telefoongesprek van 30 minuten om de laatste vragen te kunnen stellen en om te kijken of je nieuwe actieplan al effect heeft gehad.

 

Prijs: € 199,- ex BTW.

 

Boek een Sessie

Wat anderen zeggen:

"Afgelopen dinsdag een strategie sessie gehad met Manuela. Super leuk en leerzaam gesprek gehad. Manuela heeft ons goede tips gegeven mbt de groei van ons bedrijf!"
Chantal & Nancy - Blond & Zo
"Manuela is een fijn persoon om mee te werken! We maken mooie stappen met mijn bedrijf en dat is mede dankzij Manuela. Ze reageert altijd super snel en zorgt ervoor dat de plannen duidelijk zijn voor iedereen. Kortom, ik ben erg tevreden!"
Vivian Heemskerk - VIVE Huidtherapie
"Ik deed maar wat op het gebied van marketing en ik wist dat het veel beter kon, vandaar dat ik een samenwerking met Manuela ben aangegaan. Ik weet nu veel meer over online marketing en ik heb echt het idee dat ik weet wat ik doe en hoe ik kan inspelen op dingen die goed gaan. Qua resultaten heb ik meer websitebezoekers en meer boekingen weten te realiseren! Als ik zelf was blijven aanklungelen dan had ik daar misschien nog wel jaren langer over gedaan. De investering in het traject was het dan ook meer dan waard voor mij!"
Fleur Dwars - Vind je Huidtherapeut
Boek een Salon Strategiesessie

Berichtjes die ik krijg:

Review 4Review 5Review 6Review 7Review 4Review 6Review 3Review 5Review 2

Zin om je salon aan te pakken en te knallen?

 

 

Boek een Sessie