icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Samen bereik je meer

Hi beste lezer,

Samen bereik je meer.
Een cliché uitspraak, maar in dit geval klopt elk woord.

Wanneer je een samenwerking met iemand aangaat, dan is je bereik letterlijk meer. Oftewel, je bereikt meer mensen dan wanneer je iets alleen zou doen.

Zo had ik het vorige week nog over de workshop ‘Meer succes met Instagram’ die ik op zondag 3 november ga geven in samenwerking met schoonheidsspecialiste Skin District. Zij benaderde mij om de workshop samen met haar te geven en dankzij haar bereik en mijn bereik, zijn meer dan de helft van de kaartjes al verkocht binnen 1,5 week! 💪🏻

En zo lanceerde ik deze week de allereerste Koffie met… video waarin ik Marlieke van Zascha Hair interview over haar marketing. Een onwijs leuk interview om te doen en ook om meer te weten te komen over haar bedrijf. Hieronder kun je de video bekijken!

Voorafgaand aan de lancering van de video hebben Marlieke en ik beide veel aandacht besteed aan de video. Zo publiceerden we beide Instagram Stories tijdens de opnames, gaven we sneak peeks en op de dag van de lancering gingen we all out op social media.

Deze beide samenwerkingen hebben me tot dusver samen al meer dan 50 volgers op Instagram opgeleverd en een aantal nieuwsbriefinschrijvingen. De samenwerkingen hebben me naast bereik dus ook potentiële leads opgeleverd!

Samenwerkingen kunnen heel goed werken om je bereik en daarmee je naamsbekendheid te vergroten.

Denk eens na over met wie jij eventueel kunt samenwerken. Zo kun je een shout out naar diegene doen op Instagram Stories, kun je samen een workshop organiseren, kun je gastblogs uitwisselen of kun je zelfs op de lange termijn gaan samenwerken.

Met wie wil jij wel graag samenwerken? ⚡️

XOXO Manuela

 

Wil jij de volgende Marketing Gossip ook ontvangen? Schrijf je hier in voor de wekelijkse Marketing Gossip!