fbpx
icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Social media

Weet je niet meer wat je op social media moet plaatsen? Zie je er elke dag weer tegen op om een berichtje te plaatsen op Instagram, Facebook of LinkedIn? En stel je het daardoor uit, waardoor je niet meer consistent zichtbaar bent? Laten we daar verandering in brengen!

Ik neem graag het social media beheer van jou uit handen, waardoor jij én meer tijd over hebt voor dingen die je echt leuk vindt om te doen én je zeker weet dat er maandelijks gewerkt wordt aan je online zichtbaarheid. Zo heb jij je handen vrij, maar bouw je aan je naamsbekendheid en trek je klanten aan die bij jou passen.

Social media abonnementen

Social media abonnementen:

Je kunt kiezen uit verschillende maandelijkse abonnementen. Zo vind je altijd iets wat bij jouw bedrijf past! Wil je extra opties en staan die er niet bij vermeld? Geen probleem! Stuur mij een berichtje en ik voeg graag dingen toe aan je maandelijkse abonnement. Hieronder vind je de drie verschillende abonnementen.

Basis social media abonnement

Totaal: € 399,- ex BTW per maand**

Plus social media abonnement

Totaal: € 599,- ex BTW per maand**

Totaal: € 949,- ex BTW per maand**

*In overleg worden er extra kosten berekend voor de verzendkosten van de producten voor productfotografie of reiskosten voor de fotograaf op locatie.*

**Er is een minimale afname van 3 maanden. Ik wil graag een duurzame relatie aangaan om zo de social media strategie goed uit te kunnen voeren.**

Er zit voor iedereen een abonnement tussen! Wil je net iets anders of twijfel je wat passend is voor de fase van je bedrijf en je doelen? Scroll iets verder voor de additionele diensten of stuur een e-mail zodat we kunnen bespreken wat het meest passend is.

Wil jij dezelfde look & feel als de Instagramfeed hieronder? Ga voor het meest populaire pakket: het Plus Pakket!

Social media - Instagram 1
Social media - Instagram 2
Social media - Instagram 3
Social media - Instagram 4
Social media - Instagram 5
Social media - Instagram 6

Additionele diensten:

Voor overige extra diensten gaan we graag met je in overleg!

Tevreden klanten:

Rawa Secrets logo
PosterTime logo
Houvast Winst & Cijfers logo
NoaNora logo
Vind je Huidtherapeut logo
Beauty Days logo
Alefia logo
Noble Fine Jewellery logo