icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Soms zit je er te dicht op

Hi beste lezer,

Afgelopen woensdag had ik een coachingsgesprek met intuïtief coach Simone van Readings met Liefde. Ik had haar afgelopen juni ontmoet op een event en Simone had zo’n fijne vibe. Ik wist toen al van ‘Ik wil nog een keer met jou praten’, maar het moment was nog niet daar. Ik voelde nog niet dat ik het nodig had.

De afgelopen weken zit ik een beetje te klungelen met hoe ik mijn dagen juist kan indelen, hoe ik bepaalde dingen in mijn business anders kan doen en hoe ik ook voor mezelf meer rust kan creëren. Vooral het laatste blijkt in de praktijk ontzettend moeilijk.

En ondanks dat ik zelf een flinke portie gezond verstand heb en er ook wel met andere ondernemers over praat en hun tips probeer op te volgen, bleef het onrustig in mijn hoofd. Ik zit er als ondernemer van mijn eigen business te dicht op en ik zie het niet meer.

Ik voelde dat ik nu klaar was voor het gesprek met Simone en gelukkig konden we binnen een week al afspreken. Het gesprek met Simone was ontzettend fijn. Voor het eerst voelde ik me ‘licht’ in mijn hoofd zonder allerlei taken & ideeën die normaal elke seconde opduiken totdat ik in slaap val.

Tijdens het gesprek kaartte zij mijn struggles aan zonder dat ik daar al te veel over uit hoefde te leggen. Ze gaf me bevestiging in oplossingen die ik voor mezelf al had opgeschreven zonder haar die oplossingen ook daadwerkelijk aan te dragen. Zij kwam er zelf mee en dat gaf mij de bevestiging dat ik die dingen dan ook echt moet gaan doen.

Ze liet mij letterlijk mijn business even van een andere kant bekijken – de kant van de klant of objectieve bijstander. En dat heb je soms nodig.

Je zit er soms zelf veel te dicht op dat je voor de hand liggende kleine oplossingen niet meer kunt zien of als te makkelijk ziet.

Iemand die even met een afstandje met je mee kijkt en je helpt met oplossingen aandragen en je bevestiging geeft in bepaalde vraagstukken, dat is onwijs fijn. Soms zie je het zelf even niet meer zo helder.

Zie jij het soms ook even niet meer zo helder wat betreft je marketing? Heb je bepaalde ideeën voor de decembermaand, maar weet je niet of het wel leuke marketingacties zijn? Ik help je graag om het weer even van een afstandje te bekijken. Soms zit je er namelijk echt te dicht op.

Elke 1e van de maand selecteer ik 2 ondernemers voor een gratis strategiegesprek van 45 minuten. In dit gesprek kijken we naar jouw huidige marketing en geef ik je concrete tips om je marketing nog slimmer in te zetten en zo jouw doelgroep te bereiken. Volgende week vrijdag is het 1 november en selecteer ik weer 2 ondernemers.

Wil jij ook je marketing even van een afstandje bekijken? Schrijf je dan in voor een gratis strategiegesprek!

Het lijkt mij leuk om je te mogen helpen. Fijn weekend alvast!

XoXo Manuela

 

Wil jij de volgende Marketing Gossip ook ontvangen? Schrijf je hier in voor de wekelijkse Marketing Gossip!