“Genereer consistent meer omzet met een ijzersterke marketingfundering”

Ik help jou impact te maken met jouw bedrijf om de klanten te raken die jij wilt bereiken. Op een slimme manier en via de juiste kanalen. Zodat jij meer financiële ruimte en tijd overhoudt om de dingen te doen die jij écht leuk vindt. Het probleem is dat jouw ideale klant nog niet (genoeg) van jouw bestaan af weet. Laten we daar samen verandering in brengen!

Herken je dit?

 • Je bent werkzaam in de beauty, fashion of lifestyle branche en vindt het lastig om te bepalen waar je klanten zich bevinden en hoe je ze kunt bereiken
 • Je bent zoekende naar de juiste manier om jouw bedrijf neer te zetten
 • Je weet niet waar je moet beginnen met je marketing, omdat je zoveel ideeën hebt maar het niet tot uitvoering kunt brengen
 • Je mist structuur en een gefundeerde strategie als basis om op voort te borduren
 • Je weet niet wat je op social media moet plaatsen
 • Het lukt je maar niet om een eenheid te creëren in de content die je post
 • Je post veel op social media, maar het lijkt niet te groeien
 • Je vindt marketing niet leuk omdat je niet goed weet hoe je de middelen in moet zetten

Wat houdt het strategietraject in:

Tijdens dit strategietraject gaan we ons drie maanden lang inzetten om samen een ijzersterke marketingfundering neer te zetten waar je nog jaren plezier van hebt. Ideaal voor ondernemers in de beauty, fashion en lifestyle branche die een kleinschalig of geen marketingteam hebben. Heb jij ook het gevoel dat er meer met de marketing binnen jouw onderneming gedaan kan worden? Heb je het gevoel dat er meer omzet uit te halen valt en je nog kansen laat liggen? Maar wil jij dit wel op een slimme manier doen zodat jij niet per se harder hoeft te werken? In dit traject stel ik een uitvoerige marketingstrategie voor jouw bedrijf op en creëren we samen de basis voor je marketing. Vanaf daar kun jij verder aan je bedrijf bouwen!

Het Traject

 1. 1. Kickoff

  Het is ontzettend belangrijk voor mij om jouw bedrijf door en door te kennen en te begrijpen, om inzicht te kunnen hebben in welke kansen en mogelijkheden er liggen. We starten het traject dan ook met een 2 uur durende live kick-off meeting waarin ik je het hemd van het lijf vraag om tot de kern te kunnen komen. Ik deel ook direct inzichten die ik heb om te kijken of ik bij jou de juiste snaar weet te raken. Dit gesprek vormt de basis voor de marketingstrategie die ik samen met jou ga ontwikkelen.

 2. 2. Strategie

  Na de kick-off ga ik aan de slag met de market- ingstrategie, waarbij ik je op de hoogte houd van de status van de marketingstrategie en inzichten met je deel. Ik creëer een uitgedachte marketingstrategie die de basis van jouw marketing vormt waarin we in stap 3 op verder gaan bouwen.

 3. 3. Fundament

  Ik ga nu de marketingstrategie tot uitvoering brengen om het fundament voor je marketing neer te kunnen zetten. Zo geef ik je bijvoorbeeld tips om je website gebruikersvriendelijker te maken en maak ik onder andere een content planning voor je social media. Deze elementen vormen samen het ijzersterke fundament voor jouw marketing en vanuit hier kun jij verder gaan bouwen.

 4. 4. Evaluatie

  In onze twee uur durende live evaluatie meeting bespreken we wat er de afgelopen 3 maanden allemaal is gedaan en gebeurd. Zo leer ik je hoe je vanaf hier zelf je marketing kunt gaan doen en hoe je de website kunt optimaliseren om er nog meer klanten uit te halen. Je krijgt van mij een data analyse document waarin je de groei de aankomende maanden kunt gaan bijhouden, om jouw groei tastbaar te maken. Tijdens deze meeting kunnen we alle vragen bespreken. Daarnaast plannen we dan gelijk een nieuwe belafspraak in voor een maand later. Dan kunnen we mooi bespreken hoe het de eerste maand zonder mij is gegaan en kunnen we in dit gesprek jouw marketing verder optimaliseren. Dit is een belafspraak van een uur.

Zij gingen je voor

Mirjam en Renske van Postertime

Manuela heeft ons bij de start-up van onze webshop PosterTime goed geholpen. Er is veel mogelijk via veel verschillende social media kanalen. We vonden het lastig om hierin de juiste keuzes te maken. Manuela kon ons met haar frisse blik hier goed in adviseren. Manuela is een fijn iemand om mee samen te werken. Betrouwbaar, altijd vriendelijk, vrolijk en deskundig. En als ze iets niet weet zoekt ze het uit en komt ze er netjes op terug. Onze samenwerking is al even geleden afgelopen, maar nog steeds krijgen we af en toe een berichtje met een tip of een persoonlijke reactie op een post op Instagram. Dat zegt wel iets over Manuela. We kijken dan ook met plezier terug op onze samenwerking

Jessica Boden van JeZz-Dance

Manuela heeft eind vorig jaar voor mij een Facebook campagne opgezet zodat ik meer deelnemers kon gaan werven voor mijn sportlessen. Omdat het gaat om een hele specifieke doelgroep heb ik aan Manuela gevraagd of zij mij ermee kon helpen. Wat ik fijn vond in onze samenwerking is dat ze heel erg snel is in het bijstellen van de advertenties, en ze was op de achtergrond ook goed aan het monitoren hoe het ging en stelde daarop de advertenties bij indien nodig. Daarnaast vind ik het heel prettig dat Manuela zich goed heeft verdiept in mijn klant, zodat we goed bereik hebben kunnen creëren. Zoek je een social media manager die meer kan dan alleen praktisch uitvoeren, dan kan ik Manuela zeker aanraden! Dankjewel voor je hulp Manuela!”

Kim de Jong van House of Tax

Manuela heeft een geweldige werkhouding en is snel en flexibel en reageert snel op nieuwe situaties. Ze weet precies welke marketing data ze nodig heeft, is een ster in het analyseren van hun behoeften en wensen en kan dit transformeren in waardevolle content. Nu zijn we altijd een stap verder dan de rest en kunnen we goed voorspellen wat onze tribe nodig heeft!

Jeanet Mulder van NoaNora

Wij zijn super blij met Manuela! Met veel enthousiasme verzorgt ze al onze social media advertenties. Ze staat altijd voor je klaar, denkt actief mee en kan snel schakelen. Manuela gaat altijd tot het uiterste om steeds de juiste doelgroep te bereiken en de beste resultaten te behalen. Wij zijn dan ook super tevreden over de fijne samenwerking

Joanne Vogelenzang van Rawa Secrets

Wij zijn erg blij met de marketing expertise van Manuela. Zij vertaalt onze wensen in onze marketing en wij hebben er dankzij haar geen omkijken meer naar! Haar aanpak, creativiteit, persoonlijkheid én vakkennis is een ‘pakket’ dat Manuela typeert. Ik wens ieder bedrijf dezelfde ervaring toe!

Wat kost het?

In 2020 starten de nieuwe strategietrajecten in februari. Er is plek voor 5 ondernemers in de beauty, fashion en lifestyle branche. Het traject kost € 4.000,- ex BTW voor drie maanden. Het traject kan betaald worden in drie termijnen.

Denk jij nu misschien:

Dat je geen tijd of het geld hebt om dit marketingtraject te volgen? Dat marketing niet leuk is en je dit het liefste helemaal wilt uitbesteden? Denk dan aan wat er gebeurt wanneer je hier niet in investeert qua tijd en geld. Je bereikt dan niet jouw ideale klant en kunt geen impact maken op jouw klant en de omzet genereren die je voor ogen hebt. Ook blijf je werken zoals je nu doet, terwijl ik je kan laten zien hoe je slimmer kan werken en je geld beter kan inzetten om meer impact te maken. Door deze investering te doen verdien je jouw tijd en geld terug en laat ik je zelfs zien hoe leuk marketing kan zijn!