fbpx
icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

“Genereer consistent meer omzet met een ijzersterke marketingfundering”

Ik help jou impact te maken met jouw bedrijf om de klanten te raken die jij wilt bereiken. Op een slimme manier en via de juiste kanalen. Zodat jij meer financiële ruimte en tijd overhoudt om de dingen te doen die jij écht leuk vindt. Het probleem is dat jouw ideale klant nog niet (genoeg) van jouw bestaan af weet. Laten we daar samen verandering in brengen!

Herken je dit?

 • Je bent werkzaam in de beauty, fashion of lifestyle branche en vindt het lastig om te bepalen waar je klanten zich bevinden en hoe je ze kunt bereiken
 • Je bent zoekende naar de juiste manier om jouw bedrijf neer te zetten
 • Je weet niet waar je moet beginnen met je marketing, omdat je zoveel ideeën hebt maar het niet tot uitvoering kunt brengen
 • Je mist structuur en een gefundeerde strategie als basis om op voort te borduren
 • Je weet niet wat je op social media moet plaatsen
 • Het lukt je maar niet om een eenheid te creëren in de content die je post
 • Je post veel op social media, maar het lijkt niet te groeien
 • Je vindt marketing niet leuk omdat je niet goed weet hoe je de middelen in moet zetten

Wat houdt het strategietraject in:

Tijdens dit strategietraject gaan we ons drie maanden lang inzetten om samen een ijzersterke marketingfundering neer te zetten waar je nog jaren plezier van hebt. Ideaal voor ondernemers in de beauty, fashion en lifestyle branche die een kleinschalig of geen marketingteam hebben. Heb jij ook het gevoel dat er meer met de marketing binnen jouw onderneming gedaan kan worden? Heb je het gevoel dat er meer omzet uit te halen valt en je nog kansen laat liggen? Maar wil jij dit wel op een slimme manier doen zodat jij niet per se harder hoeft te werken? In dit traject stel ik een uitvoerige marketingstrategie voor jouw bedrijf op en creëren we samen de basis voor je marketing. Vanaf daar kun jij verder aan je bedrijf bouwen!

Het Traject

 1. 1. Kickoff

  Het is ontzettend belangrijk voor mij om jouw bedrijf door en door te kennen en te begrijpen, om inzicht te kunnen hebben in welke kansen en mogelijkheden er liggen. We starten het traject dan ook met een 2 uur durende live kick-off meeting waarin ik je het hemd van het lijf vraag om tot de kern te kunnen komen. Ik deel ook direct inzichten die ik heb om te kijken of ik bij jou de juiste snaar weet te raken. Dit gesprek vormt de basis voor de marketingstrategie die ik samen met jou ga ontwikkelen.

 2. 2. Strategie

  Na de kick-off ga ik aan de slag met de marketingstrategie, waarbij ik je op de hoogte houd van de status van de marketingstrategie en inzichten met je deel. Ik creëer een uitgedachte marketingstrategie die de basis van jouw marketing vormt waarin we in stap 3 op verder gaan bouwen.

 3. 3. Fundament

  Ik ga nu de marketingstrategie tot uitvoering brengen om het fundament voor je marketing neer te kunnen zetten. Zo geef ik je bijvoorbeeld tips om je website gebruikersvriendelijker te maken en maak ik onder andere een content planning voor je social media. Deze elementen vormen samen het ijzersterke fundament voor jouw marketing en vanuit hier kun jij verder gaan bouwen.

 4. 4. Evaluatie

  In onze twee uur durende live evaluatie meeting bespreken we wat er de afgelopen 3 maanden allemaal is gedaan en gebeurd. Zo leer ik je hoe je vanaf hier zelf je marketing kunt gaan doen en hoe je de website kunt optimaliseren om er nog meer klanten uit te halen. Je krijgt van mij een data analyse document waarin je de groei de aankomende maanden kunt gaan bijhouden, om jouw groei tastbaar te maken. Tijdens deze meeting kunnen we alle vragen bespreken. Daarnaast plannen we dan gelijk een nieuwe belafspraak in voor een maand later. Dan kunnen we mooi bespreken hoe het de eerste maand zonder mij is gegaan en kunnen we in dit gesprek jouw marketing verder optimaliseren. Dit is een belafspraak van een uur.

Zij gingen je voor

Mirjam en Renske van Postertime

Manuela heeft ons bij de start-up van onze webshop PosterTime goed geholpen. Er is veel mogelijk via veel verschillende social media kanalen. We vonden het lastig om hierin de juiste keuzes te maken. Manuela kon ons met haar frisse blik hier goed in adviseren. Manuela is een fijn iemand om mee samen te werken. Betrouwbaar, altijd vriendelijk, vrolijk en deskundig. En als ze iets niet weet zoekt ze het uit en komt ze er netjes op terug. Onze samenwerking is al even geleden afgelopen, maar nog steeds krijgen we af en toe een berichtje met een tip of een persoonlijke reactie op een post op Instagram. Dat zegt wel iets over Manuela. We kijken dan ook met plezier terug op onze samenwerking

Fleur van Vind je Huidtherapeut

Ik deed maar wat op het gebied van marketing en ik wist dat het veel beter kon, vandaar dat ik het strategietraject met Manuela ben aangegaan. Ik weet nu veel meer over online marketing en ik heb echt het idee dat ik weet wat ik doe en hoe ik kan inspelen op dingen die goed gaan. Qua resultaten heb ik meer websitebezoekers en meer boekingen weten te realiseren! Als ik zelf was blijven aanklungelen dan had ik daar misschien nog wel jaren langer over gedaan. De investering in het traject was het dan ook meer dan waard voor mij!

Sandra van Houvast Winst & Cijfers

Ik wist echt niets van marketing, maar ik wilde wel heel graag zichtbaar zijn en klanten aantrekken via mijn marketing. Ik wilde graag met Manuela werken, omdat ik zelf ook voor beauty & lifestyle ondernemers werk als winstadviseur en daarom wist ik zeker dat zij zich goed in mijn doelgroep kon inleven. Ze nam me alles uit de handen en dat was heerlijk! Het heeft ons ook meer websitebezoeken opgeleverd van onze ideale klant en de aanvragen stromen nu dan ook binnen!

Joanne Vogelenzang van Rawa Secrets

Wij zijn onwijs blij met de samenwerking omdat het ons veel tijd heeft bespaard en veel focus heeft opgeleverd. We weten nu echt waar we de energie in moeten steken en waar het meeste uitkomt. Vooral het adverteren heeft hele mooie resultaten voor ons opgeleverd waar we echt verbaasd over waren! Manuela is een fijne sparringspartner en luistert goed. Ze is echt een harde werker en denkt goed met je mee. Dat is dan ook een van de redenen dat we nu nog steeds met haar samenwerken!

Wat kost het?

Op 6 juli 2020 starten de nieuwe strategietrajecten. Er is plek voor 5 ondernemers in de beauty-, fashion- en lifestyle branche. Dit exclusieve traject is alleen op uitnodiging vanwege de grote waarde voor de lage investering. Het traject kost € 1.500,- ex BTW voor drie maanden. Het traject kan betaald worden in drie termijnen. Via het contactformulier kun je je interesse tonen in het strategietraject en wie weet word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.

Denk jij nu misschien:

Dat je geen tijd of het geld hebt om dit marketingtraject te volgen? Dat marketing niet leuk is en je dit het liefste helemaal wilt uitbesteden? Denk dan aan wat er gebeurt wanneer je hier niet in investeert qua tijd en geld. Je bereikt dan niet jouw ideale klant en kunt geen impact maken op jouw klant en de omzet genereren die je voor ogen hebt. Ook blijf je werken zoals je nu doet, terwijl ik je kan laten zien hoe je slimmer kan werken en je geld beter kan inzetten om meer impact te maken. Door deze investering te doen verdien je jouw tijd en geld terug en laat ik je zelfs zien hoe leuk marketing kan zijn!