icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

“Wil jij ook naar meer omzet en meer mensen helpen?”

Laat mij je helpen! In een ochtend of middag help ik je bij een sterke basis voor jouw marketingstrategie. Zo weet jij waar jij je op moet focussen en welke stappen je moet nemen om op een slimme manier je potentiële klant te bereiken. Zo kun je nog meer mensen helpen en tevens meer omzet genereren!

Herken je dit?

 • Je bent werkzaam in de beauty, fashion of lifestyle branche en vindt het lastig om marketing op een slimme manier in te zetten
 • Je hebt ontzettend veel ideeën, waar je vaak geen ruimte voor hebt, omdat je een eindeloze to do lijst hebt
 • Het lukt je dan ook niet om deze (goede) ideeën te implementeren, want je zou niet weten waar je moet beginnen
 • Je bent zoekende naar de juiste manier om jouw bedrijf neer te zetten
 • Je verlangt naar meer ruimte, tijd en geld om meer rust te vinden in je bedrijf

Laat mij je helpen!

Laat mij je helpen de tijd en ruimte te creëren om deze goede ideeën uit te gaan werken. Door marketing slimmer in te zetten creëer je meer rust en laat je marketing voor jou werken. Zet samen met mij de basis goed neer, zodat je vanuit daar kunt gaan werken naar een consistente stroom van klanten. Wie ben ik? Mijn naam is Manuela en als kind had ik altijd al de droom om mijn eigen bedrijf te beginnen. Vanaf mijn 18e wist ik wat het zou moeten worden: een eigen PR bureau in de beauty, fashion en lifestyle, maar dan in Arnhem. De meeste succesvolle PR bureaus op dit gebied zitten namelijk allemaal in Amsterdam.

Na 3 maanden in mijn studie Communicatie wist ik het al: PR, dat is niets voor mij! Dankzij verschillende baantjes en vrijwilligerswerk dat ik deed bij onder andere BodieBoost en het Posttheater in Arnhem, groeide mijn passie voor online marketing. Ik vond het fantastisch dat ik zoveel mensen kon helpen met mijn kennis die voor mij zo simpel aanvoelde. Het was heerlijk om zoveel afwisseling te hebben in het type klanten en de diversiteit in werkzaamheden. Na een jaar in loondienst te zijn geweest bij een snelgroeiende startup wist ik het zeker: ik wil terug het veld in en zoveel mogelijk ondernemers helpen bij hun online marketing om zo wél hun ideale doelgroep te bereiken. Door hen te leren hoe ze marketing voor hun kunnen laten werken om zo een consistente stroom aan klanten te genereren.

Hoe verloopt een strategiesessie?

In een dagdeel van 3 uur creëren we een marketingstrategie die bij jou past en jij de klanten aantrekt die je wilt aantrekken. Binnen dit gesprek van 3 uur hebben we het over de marketingmiddelen die bij jouw bedrijf passen en hoe je deze kunt inzetten volgens de gecreëerde marketingstrategie. Je gaat naar huis met een concreet stappenplan voor jouw marketing.

Het Traject

 1. 1. Intake

  Het is ontzettend belangrijk voor mij om jouw bedrijf door en door te kennen en te begrijpen, om inzicht te kunnen hebben in welke kansen en mogelijkheden er liggen. We starten dan ook met een vragenlijst die je voorafgaand aan de strategiesessie invult.

 2. 2. Strategiesessie

  Wij hebben samen een een-op-een strategiesessie op locatie van 3 uur. We bespreken de vragenlijst en de marketingstrategie die daarbij past. We maken ook direct de vertaalslag naar de praktijk door stap voor stap de strategie door te lopen.

 3. 3. Evaluatie

  Na de sessie plannen we nog een evaluatie call in van 30 minuten. Tijdens die call bespreken we wat je tot dusver hebt gedaan van het stappenplan, beantwoord ik je vragen en maken we de optimalisatieslag.

Zij gingen je voor

Mirjam en Renske van Postertime

Manuela heeft ons bij de start-up van onze webshop PosterTime goed geholpen. Er is veel mogelijk via veel verschillende social media kanalen. We vonden het lastig om hierin de juiste keuzes te maken. Manuela kon ons met haar frisse blik hier goed in adviseren. Manuela is een fijn iemand om mee samen te werken. Betrouwbaar, altijd vriendelijk, vrolijk en deskundig. En als ze iets niet weet zoekt ze het uit en komt ze er netjes op terug. Onze samenwerking is al even geleden afgelopen, maar nog steeds krijgen we af en toe een berichtje met een tip of een persoonlijke reactie op een post op Instagram. Dat zegt wel iets over Manuela. We kijken dan ook met plezier terug op onze samenwerking

Fleur van Vind je Huidtherapeut

Ik deed maar wat op het gebied van marketing en ik wist dat het veel beter kon, vandaar dat ik het strategietraject met Manuela ben aangegaan. Ik weet nu veel meer over online marketing en ik heb echt het idee dat ik weet wat ik doe en hoe ik kan inspelen op dingen die goed gaan. Qua resultaten heb ik meer websitebezoekers en meer boekingen weten te realiseren! Als ik zelf was blijven aanklungelen dan had ik daar misschien nog wel jaren langer over gedaan. De investering in het traject was het dan ook meer dan waard voor mij!

Sandra van Houvast Winst & Cijfers

Ik wist echt niets van marketing, maar ik wilde wel heel graag zichtbaar zijn en klanten aantrekken via mijn marketing. Ik wilde graag met Manuela werken, omdat ik zelf ook voor beauty & lifestyle ondernemers werk als winstadviseur en daarom wist ik zeker dat zij zich goed in mijn doelgroep kon inleven. Ze nam me alles uit de handen en dat was heerlijk! Het heeft ons ook meer websitebezoeken opgeleverd van onze ideale klant en de aanvragen stromen nu dan ook binnen!

Joanne Vogelenzang van Rawa Secrets

Wij zijn onwijs blij met de samenwerking omdat het ons veel tijd heeft bespaard en veel focus heeft opgeleverd. We weten nu echt waar we de energie in moeten steken en waar het meeste uitkomt. Vooral het adverteren heeft hele mooie resultaten voor ons opgeleverd waar we echt verbaasd over waren! Manuela is een fijne sparringspartner en luistert goed. Ze is echt een harde werker en denkt goed met je mee. Dat is dan ook een van de redenen dat we nu nog steeds met haar samenwerken!

Jouw investering

Je betaalt eenmalig € 450,- ex BTW. Dit is een all-in-one prijs voor de vragenlijst, de strategiesessie en de evaluatie call na de sessie. Als je samen met mij aan de slag gaat, dan gaan we strategisch aan de slag met jouw marketing om meer vrijheid te creëren en zo meer omzet te genereren.

Denk jij nu misschien:

Dat je geen tijd of het geld hebt om dit marketingtraject te volgen? Dat marketing niet leuk is en je dit het liefste helemaal wilt uitbesteden? Denk dan aan wat er gebeurt wanneer je hier niet in investeert qua tijd en geld. Je bereikt dan niet jouw ideale klant en kunt geen impact maken op jouw klant en de omzet genereren die je voor ogen hebt. Ook blijf je werken zoals je nu doet, terwijl ik je kan laten zien hoe je slimmer kan werken en je geld beter kan inzetten om meer impact te maken. Door deze investering te doen verdien je jouw tijd en geld terug en laat ik je zelfs zien hoe leuk marketing kan zijn!