Een succesvolle marketingstrategie

Van ‘maar wat doen’, naar ‘weten welke keuzes je hebt én kiezen wat je wilt gaan doen’. Marketing hoeft niet moeilijk te zijn, als je weet welke opties er zijn en welke het beste aansluiten bij jouw lievelingsklant. Leer in deze online training wat jij moet doen om alleen maar lievelingsklanten aan te trekken en om te zetten tot betalende klanten!

Herken je dit?

  • Je bent zo enthousiast over de producten of diensten die je verkoopt, maar het lukt maar niet om daadwerkelijk aan nieuwe klanten te komen

  • Je snapt niets van marketing en wat je nu kunt doen om nieuwe klanten aan te trekken. Je hebt het gevoel alles al geprobeerd te hebben, maar het wil maar niet lukken.

  • Je wordt moe van alle kanalen die er zijn. Social media, nieuwsbrieven versturen, gratis weggevers maken, adverteren op Google, de website verbeteren, en ga zo maar door. Je weet niet meer waar je focus moet liggen.

  • Doordat je het zo overweldigend vindt, blijf je het maar uitstellen en blijf je stoeien met het vinden van nieuwe klanten. Er lijkt maar geen moment van rust te komen om het nu echt goed op te kunnen pakken.

  • Je kijkt ernaar uit dat je precies weet wat je moet doen om een nieuwe klant binnen te halen. Dat het logisch voor je wordt dat je X doet en dat dit leidt tot resultaat Y. 

Weet je wat mooi is?

Het hoeft niet zo moeilijk te zijn. Je kunt erachter komen wat nu voor jou werkt en wáárom dit zo goed werkt. Je hoeft niet meer op alle kanalen aanwezig te zijn of je bezig te houden met elke nieuwe trend die opspeelt. Jij gaat marketing doen volgens jouw regels en jouw tempo.

Ik snap het heel goed hoor, dat de online wereld overweldigend kan voelen. Zo heb ik me ook lang genoeg gevoeld. Het continue gehaaste gevoel dat je altijd maar achter blijft lopen. Die collega ondernemer zie je de mooiste producten lanceren of klanten binnenhalen. En jij bent nog steeds aan het uitzoeken hoe je nou alles uit je advertentiebudget kunt halen of die social media planning kunt opleuken zodat jij óók die leuke klanten kunt binnenhalen. 

Als marketingexpert in een wereld van ondernemers waarin marketing & sales key zijn, is het lastig bijbenen. Want als marketeer moet je natuurlijk wel op de hoogte zijn van alle ins en outs van marketing en daarnaast ook nog eens blijven inspelen op de trends. Ik vond het maar vermoeiend. Continu op de hoogte zijn van alle markten, me op elke nieuwe app focussen om te kijken wat je nu hier weer mee kunt doen en het gevoel dat collega’s toch altijd verder of beter waren dan ik. 

Ik had maar één wens. Werken voor klanten die ik écht leuk vind. Klanten die mij waarderen om mijn kennis en expertise en die mij energie geven.

Uiteindelijk valt of staat een onderneming – maar ook je marketing – bij keuzes maken. Oprecht kiezen voor een specifieke klant en daar vol voor gaan. En heel eerlijk? Daar word je hele marketing makkelijker van!

Want als jij keuzes maakt voor jouw lievelingsklant en op wie jij wilt focussen, dan wordt het volgende ook makkelijker:

– Bedenken hoe jij wilt dat jouw look & feel eruit ziet en daarmee jouw huisstijl, website en misschien wel je pand
– Je website optimaal inrichten en websiteteksten schrijven
– Op welke social media kanalen jij gaat focussen
Wat je gaat communiceren naar je toekomstige klant
– Of je wel of niet bezig moet zijn met een gratis weggever
– Of je met adverteren inderdaad nieuwe klanten aantrekt en op welke manier

Alles wordt makkelijker wanneer jij durft te kiezen! Klanten aantrekken wordt veel makkelijker en daarmee automatisch ook veel leuker.

Als je blijft doen wat je nu doet, dan ga je marketing nooit leuk of makkelijk vinden. Misschien moet je uiteindelijk wel stoppen met wat je leuk vindt, omdat je simpelweg geen nieuwe klanten krijgt. Hoe je ervoor zorgt dat je wel nieuwe klanten aan je bindt? Je moet iemand vinden die je laat zien dat marketing leuk en makkelijker kan zijn én zich ook nog eens al jaren specialiseert in jouw branche.

"Ik wil marketing leuker en makkelijker maken"

Hi, mijn naam is Manuela Warnar en ik ben marketingexpert voor ambitieuze beauty ondernemers. Ik geloof er heilig in dat marketing helemaal niet zo moeilijk of stom hoeft te zijn zoals de meeste ondernemers denken. Het kan echt leuk en makkelijk zijn wanneer je weet wat je doet en wat bij je bedrijf past.

Na mijn studie ben ik eigenlijk vrijwel direct gestart met ondernemen. Tijdens mijn studie verbaasde ik mij erover hoeveel ondernemers eigenlijk struggelen met het vinden van nieuwe klanten. Met een moeder als schoonheidsspecialiste kwam ik al jong op beauty beurzen. Daar sprak ik veel exposanten, maar ook bezoekers die erover klaagden dat ze naast deze manier van offline ontmoeten verder maar moeilijk in contact kwamen met hun klanten.

Met de voorliefde voor deze branches ben ik dan ook gestart om te laten zien dat klanten aantrekken leuker en makkelijker kan. Dat dit ook voor jou is weggelegd.

Er is dan ook geen groot marketinggeheim, maar marketing is wel essentieel voor jouw bedrijf wil je blijven groeien!

Personal branding shoot 3
"Door Manuela snap ik beter hoe marketing werkt en heb ik hier ook meer kennis over gekregen. Ik heb heel veel geleerd over hoe ik marketing kan toepassen voor mijn bedrijf. Mocht het nodig zijn kan ik altijd dingen teruglezen. Door Manuela kan ik mijn bedrijf Qoss marketingtechnisch sterker maken!"
Qoss
Charlotte Hol
Qoss

Online training

T.w.v. € 297,-

De Online Training “Een succesvolle marketingstrategie in 4 weken” is opgebouwd uit 6 modules en een extra Bonusmodule. Deze zes modules vormen de basis van jouw marketingstrategie en in deze modules reik ik je de kennis aan en geef ik je opdrachten om zelf te kunnen bepalen wat voor jou gaat werken. Ik leer je keuzes maken en deze direct om te zetten in concrete acties!

 
Branding module
Module Website
Online Training 'Een succesvolle marketingstrategie in 4 weken' module 3
Online Training 'Een succesvolle marketingstrategie in 4 weken' module 4
Online Training 'Een succesvolle marketingstrategie in 4 weken' module 5
Online Training 'Een succesvolle marketingstrategie in 4 weken' module 6

Implementatiegesprek

t.w.v. € 99,-

Als bonus kun je na het volgen van de Online Training een implementatiegesprek met mij inplannen. In dit implementatiegesprek van 30 minuten gaan we in op de marketingstrategie die jij voor jouw bedrijf bepaald hebt en scherpen we hem aan. Ik denk met je mee hoe de strategie nog beter kan en welke eerste stappen het belangrijkst zijn en je moet nemen.

Totale waarde: € 396,-

Doe nu mee voor geen 396 EUR maar...

tijdelijk slechts € 149,-

Na het volgen van deze online training heb jij je eigen marketingstrategie ontwikkeld. Je kunt nu klanten gaan aantrekken en omzetten tot betaalde klanten op jouw manier én op jouw tempo.

Je kunt weer op jezelf vertrouwen op welke trend jij wel of niet inspeelt en aan welke koordjes je moet trekken om tot een bepaald resultaat te komen. De rust is weer wedergekeerd!

Berichten van klanten:

Review 6
Review 4
Review 3

Oke, maar...

Deze online training is voor ondernemers in de beauty-, fashion- & lifestyle branche die het zat zijn om maar wat aan te rommelen met hun marketing. Die graag klanten aan willen trekken waar ze blij van worden. En die bereid zijn om hun mouwen op te rollen, actief met de Online Training aan de slag willen gaan en gretig zijn om alles eruit te halen!

Deze Online Training is NIET geschikt voor ondernemers die denken dat je alleen door het lezen en bekijken van de Online Training meer klanten gaat aantrekken. Dit is niet geschikt voor als je geen leiderschap wilt nemen over jouw eigen bedrijf en daarvoor acties wilt ondernemen om de klanten aan te trekken die jij wilt.

Je krijgt gelijk toegang tot de Online Training. Deze Online Training kun je volgen via de XoXo Academy waar je inloggegevens voor krijgt. Je kunt direct starten met de Online Training of wachten tot een specifiek moment. 

Voorgaande klanten hebben aangegeven dat het het beste werkt wanneer zij tijd in hun agenda in plannen om aan de modules te werken. Zo werk je elke week aan je marketingstrategie en kun je sneller overgaan tot implementatie.

Na het aanschaffen van de training krijg je de inloggegevens tot de XoXo Academy. Al het online materiaal blijft onbeperkt toegankelijk en je hebt dus levenslange toegang.  

Je krijgt aan het einde van de vier weken een extra e-mail om een implementatiegesprek met mij in te plannen via een online planningstool. Het is JOUW verantwoordelijkheid om dit gesprek in te plannen, dit wordt namelijk niet door mij gecontroleerd. Al het online materiaal blijft onbeperkt toegankelijk en je hebt dus levenslange toegang.  

Ja, je kunt dan juist heel veel leren van deze cursus! Aangezien je marketing hebt uitbesteed, heb je zelf niet actief nagedacht over jouw marketing. Wat jij vindt dat bij jouw bedrijf past en welke klant jij wilt aantrekken. Door er actief over na te denken en mee bezig te zijn ga je zelf zulke grote stappen zetten! En zodra jij precies weet welke strategie je wilt implementeren, wordt het ook makkelijker om iemand in te huren bepaalde facetten op te pakken. Jij weet namelijk welke richting je uit wilt en hoe je hier op kunt sturen.

Ja, je krijgt gewoon een factuur van mij zodat je deze kunt opnemen in je administratie met BTW.