fbpx
icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Wist je dat er nog maar weinig mensen zijn die nog door hun Instagramfeed scrollen?

Misschien betrap je jezelf er ook wel op… Je kijkt eerst allerlei Stories en dan verlaat je de app weer zonder ook maar te scrollen.

Zo ziet het publiek er tegenwoordig uit: er zijn mensen die alleen maar Instagram Stories kijken en niet meer door hun feed scrollen.

Heb je net je Instagramfeed mooi op orde, bekijken ze je posts niet! 😞

Een simpele manier om ook de mensen in je Instagram Stories te bereiken is door je Instagram berichten te reposten in je Stories. Dat kan simpelweg door op het papieren vliegtuigje te klikken onder je foto. Dit is een eenvoudige manier, maar let op: er zijn maar héél weinig mensen die doorklikken vanuit je Stories naar je feed.

Wat beter is, is om de boodschap uit je bericht te herhalen in je Instagram Stories. Deel bijvoorbeeld een foto of video met hierin: “Veel mensen vragen zich af waarom een serum nou goed voor je huid is…” En dan een post met: “Ik heb er een blogartikel over geschreven, check de link in bio!” Herhaal je Instagram post dus letterlijk in je Instagram Stories door je post in stukjes op te breken en in verschillende Stories te delen. Zo weet je zeker dat je Stories kijkers die waardevolle tip, je aanbod of je blogartikel ook te zien krijgen!

Wil jij serieus aan de slag met je social media, maar heb je hier hulp bij nodig? Wij helpen je graag met onze maandelijkse social media abonnementen.