icoon telefoon header_ icoon facebook icoon instagram icoon pinterest

Xo doe je dat!

Hi beste lezer,

Deze week kwam de allereerste Xo doe je dat video uit! En die video gaat gelijk om een toepasselijk onderwerp, namelijk wat de waarde van nieuwsbrieven is. Ik hoor vaak ondernemers zeggen dat ze een nieuwsbrief passé vinden en dat klanten daar niet meer op zitten te wachten.

Maar wat als ik je vertel dat zij er wel op zitten te wachten? En dat je er wel degelijk omzet uit kunt halen? In onderstaande video deel ik mijn tips met je om je nieuwsbrieven slim in te zetten om er zo meer omzet uit te halen!

Heb je vragen over jouw e-mail marketing of wil je dat ik eens met jouw nieuwsbrief mee kijk? Stuur me een reply op deze e-mail en ik help je graag verder!

XOXO Manuela

Wil jij de volgende Marketing Gossip ook ontvangen? Schrijf je hier in voor de wekelijkse Marketing Gossip!