fbpx
icoon telefoon icoon e-mail icoon facebook icoon instagram icoon linkedin

Kom deze zomer stage lopen!

Wil je deze zomer lekker aan de bak en meer leren over marketing in de beauty branche? Bij XoXo Marketing staan we te popelen om je te mogen begeleiden in de wereld van marketing én beauty! We leren je dolgraag meer over hoe je nu echte oprechte aandacht creëert voor een bedrijf en hoe je dit vertaalt naar creatieve communicatie. 

Elke dag staan wij weer te trappelen om spraakmakende marketing te realiseren voor onze klanten in de beauty branche. Bij ons gaat het om oprechte aandacht. Oprechte aandacht voor onze klant: 100% focus op wat de klant nodig heeft en wil, en oprechte aandacht creëren voor onze klant door échte communicatie. Wat maakt deze klant nu uniek en hoe kunnen we dit op de beste manier communiceren?

Dit is aan de orde van de dag bij XoXo Marketing. Van korte trajecten tot langlopende klanten, van de marketing voor een heel nieuwe beauty beurs tot een marketingstrategie voor een bekende naam in de markt – alles komt voorbij. Alle klanten hebben één ding gemeen: ze bevinden zich in de wereld van beauty. Een wereld die alles behalve oppervlakkig is en juist gaat om kwetsbaarheid, oprechte aandacht en je diep van binnen weer goed voelen. 

Wil je meer leren over deze aantrekkelijke wereld? Lees dan gauw verder!

Een stage bij XoXo Marketing

Jij:

 • Volgt een MBO of HBO studie in de richting van marketing/communicatie of soortgelijk;
 • Bent creatief en weet je weg te vinden op social media;
 • Je hebt oog voor detail;
 • Je hebt een goed gevoel voor taal en bent allergisch voor DT fouten;
 • Bent nieuwsgierig en leert graag nieuwe dingen;
 • Hebt een passie voor beauty en gaat met veel liefde naar je vaste kapper/ schoonheidsspecialiste/manicure/pedicure;

 

Wat ga je doen?

 • Je ondersteunt ons marketingteam en leert meer over pakkende social media berichten en hoe je deze op de meest effectieve manier wegzet;
 • Je gaat aan de slag met foto/video/podcast; 
 • Je werkt websites bij en zorgt voor nieuwe blogartikelen;
 • Je creëert templates in Canva/Photoshop voor klanten onder begeleiding van het marketingteam.
 • Je bent waar nodig en leert allerlei uiteenlopende marketingwerkzaamheden.

 

Wanneer?

In de maanden juli en augustus met eventueel oog op een bijbaan vanaf september 2022.

Wat kun je verwachten?

Over XoXo Marketing

XoXo Marketing is een jong marketingbureau gericht op de beautybranche. Wij werken voor o.a. beauty salons en kapperszaken, maar ook voor leveranciers van beautymerken aan deze salons. We pakken het hele spectrum en denken 360 graden mee met de klant vanuit een gedegen strategie. Wij zorgen voor oprechte aandacht voor onze klanten, dat zij opvallen in een wereld bomvol van (online) boodschappen. Met aandacht voor detail dragen we zorg voor onze klanten, zoals zij dat ook weer voor hun klanten doen!

Enthousiast?

 

Stuur een motivatiebrief (creativiteit wordt beloond!) en je CV naar Manuela Warnar op info@xoxomarketing.nl. Voor vragen kun je bij hetzelfde e-mailadres terecht of bel/Whatsapp 026-2067003.